Oxie Byggservice AB logo

Oxie Byggservice AB

Vi hjälper din dröm att gå i uppfyllelse!

Presentation

Oxie Byggservice AB med 11 års erfarenhet är ett kvalitetsmedvetet företag som utför både stora och små uppdrag inom bygg och badrum.

Vi arbetar på ett smidigt och noggrant sätt; alltid i samråd med kunden. För att involvera dig i arbetet du gett i uppdrag gör vi i samband med projektstarten en tidsplan som vi löpande stämmer av.

På så vis bygger vi upp goda relationer till våra kunder. Av erfarenhet vet vi att en välinformerad kund som får gehör för sina synpunkter är en nöjd kund. Detta, vår punktlighet och vår noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet när det gäller material och hantverk ger oss de goda referenser vi kan uppvisa.

Se gärna våra omdömen från Eniro här:

https://www.eniro.se/oxiebyggservice+ab+malm%C3%B6/156548974/firma?page=1&query=oxiebyggservice%20oxie%20byggservice
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Oxie Byggservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559234-3452
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

Tidigare jobb

Badrum 1

Ett badrum där föregående väggar har rivits och nya plattor badrumstillbehör har installerats. Golvbrunnen har flyttats till en perfektposition så ifall kunden väljer att ta bort badkaren och istället duschdörrar så kommer golvbrunnen vara perfekt centrerat till det. Här har VVS-entreprenör och El-entreprenör anlitats för att få ett fullkomligt och säkert badrum.

Badrum 2

Ett badrum där föregående väggar har rivits och nya plattor badrumstillbehör har installerats. Här har VVS-entreprenör och El-entreprenör anlitats för att få ett fullkomligt och säkert badrum.

Badrum 4

Badrum där väggarna rivits ner, tätskikts har utförts och kakel och badrumsinredning har installerats. Här har VVS-entreprenör och El-entreprenör anlitats för att få ett fullkomligt och säkert badrum.

Badrum 3

Här har kunden valt att montera hexagon plattor på golvet vilket var en roligare utmaning. Även här har väggarna rivits ner, tätskikts har utförts och kakel och badrumsinredning har installerats. Även här har VVS-entreprenör och El-entreprenör anlitats för att få ett fullkomligt och säkert badrum.

Renövering av kök

Kunden har velat att få en fräschare kök där vi hjälpte dem att uppfylla deras önskan!

Kontakta

Kontaktinformation