Gagria Byggtjänster AB logo

Gagria Byggtjänster AB

Ekeby

Presentation

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Gagria Byggtjänster AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559229-5272
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 5

omdömen

 • Gagria är ok att diskutera med. Även om det blev mer än ett fel (satte ej ströläkt eller Fotplåtar f.ex) stannade vi processen, gjorde om och rätt enligt boken. Nersidan är att jag tvingas ta in besiktningsman för mellan 5-10 000kr) Takbytet färdigt på ca 3 v.
  Roger Funhagen
 • Anlitade Gargia bygg som tog sig an det mesta av mina projekt. Trädäck, plattsättning, isolerat förråd inkl cykelskjul och pergola! Mycket nöjd med deras arbete och hur tillmötesgående dom var. Extra plus för att dom alltid lämnade notifikation om dom av någon anledning behövde ställa in en dags arbete och för att dom gjorde ändring om det blivit något missförstånd! Kan varmt rekommendera företaget!
  SANDRA JOHANSSON
 • Vill verkligen tacka för hjälpen. Smidigt och bra
  Dale Reese
 • Vi anlitade Gagria Byggtjänster för att bygga ett oisolerat förråd på 15 kvadratmeter. Jobbet utfördes inom utlovad tid och slutresultatet blev mycket bra. Kommunikationen fungerade utmärkt från start och vi fick alltid gehör för våra önskningar. Att priset dessutom var väldigt konkurrenskraftigt var en extra bonus.
  Per Bengtson
 • Super nöjd! Väldigt fint bemötande, punktlig och såklart ett fantastiskt fint utfört jobb. Kan varmt rekommendera dom och kommer absolut anlita dom igen.
  Carina Andersson

Kontakta