BO VĂ„trumsspecialisten AB

BO VĂ„trumsspecialisten AB

Om BO VĂ„trumsspecialisten AB

Vi Àr din kompletta samarbetspartner!

Det finns tre nyckelord som mer Àn nÄgot annat kÀnnetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, förtroende och effektivitet. För oss inom BO VÄtrumsspecialisten Àr det dÀr nÄgot som sitter i ryggmÀrgen sedan generationer tillbaka. Vi vet att det bara Àr kundens framgÄng som Àr vÄr framgÄng.

Som kund mĂ€rker du snart att vĂ„rt genuina kvalitetstĂ€nkande Ă€r nĂ„got som delas av alla oss som jobbar i bolaget. Vi kĂ€nner oss stolta över att vara ”BO VĂ„trumsspecialisten”. Vi Ă€r kĂ€nda för att vara det lokala företaget med de korta beslutsvĂ€garna – men med det stora bolagets resurser. Och den vĂ€gen tĂ€nker vi fortsĂ€tta pĂ„!

VĂ„ra portar Ă€r alltid öppna för dig som vill komma förbi för en pratstund och en kaffe. Stort eller litet projekt spelar ingen roll – den nĂ€ra och obyrĂ„kratiska kontakten med dig som kund Ă€r alltid den grund vi bygger kvalitet pĂ„!

VĂ€lkommen till BO VĂ„trumsspecialisten !
3

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt BO VÄtrumsspecialisten AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559229-1982
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-11-30
Momsregistrerat
2019-12
Registrerat för F-skatt
2019-12
SNI
43320–
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Utför arbeten inom vÄtrum och bygg.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anstÀllda