VVSTeknik i Borås AB logo

VVSTeknik i Borås AB

Borås

Presentation

Om

Hej jag ska försöka att fatta mig kort. Jag startade min firma slutet av år 2019 med ambitionen att jag ska jobba med injusterings och värme optimering. 

Styr och Regler

Även för andra firmor som vill ha justeringar av system utfört och även beräkningar av pumpar och flöden i deras system. Detta inkluderar industri, fastigheter och byggen ny produktion om byggnation.

Jag är även rörläggare och utför alla vvs arbeten från service till mindre entreprenader.

Fastighetsservice och underhåll på större anläggningar

Har även pelletsbrännare som något av en specialitet. Att justera in dom för maximal värme återgivning i husen, även stora anläggningar med externa förråd jobbar jag med. Värmebaronen Pellx Nibe Baxi.

Har ansvarsförsäkringar för vvs arbeten, entreprenader och konsult arbeten i Länsförsäkringar. Har registrerat ID06 och färdig Arbetsmiljöplan som jag arbetar efter.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt VVSTeknik i Borås AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559219-8823
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Alla kriterier för jobbet är viktiga. Pris, punktlighet och bemötande bidrar också till kvalitén. VVSTeknik i Borås AB uppfyllde alla punkterna. Rekommenderar varmt! Som ett litet tillägg vill jag ge ett eloge till VVSTeknik i Borås AB när man som firma kan även tänka sig att göra dessa "småjobb". De måste också göras, men det är svårt att hitta yrkesfolk till den här typen av jobb. Så stort tack till Er!
    Anja C. Hill