AMT Bygg logo

AMT Bygg

Göteborg

Presentation

AMT Bygg är ett modernt byggbolag med starka traditioner. Vårt arbete präglas av stor effektivitet och full transparens i alla led. Vi tror på starka relationer och ett samarbete byggt på förtroende och respekt. Tillsammans med er skapar vi en högkvalitativ produkt till bästa möjliga pris. 

Våra huvudsakliga verksamhetsområden:

- Skadereparationer -
Vi har mångårig erfarenhet av försäkringsuppdrag. Oavsett om det är en vattenläcka, en brand eller ett inbrott så ger vi oss inte förrän kunden är helt nöjd. Vi hanterar våra skadeärenden i Meps så att du som skadehandläggare kan känna dig trygg i att det blir en effektiv och proffsig process från besiktning till färdigställande.

- Lokalanpassningar -
AMT Bygg har lång erfarenhet av att skapa attraktiva lokaler tillsammans med fastighetsägare och dess hyresgäster. Vårt arbete genomsyras av ansvarstagande och en strävan att hitta alltid bästa möjliga lösning för varje given situation. Tillsammans bygger vi framtidens lokaler.


- Entreprenad -
Vi kan entreprenad. Oavsett om det är en delentreprenad eller en totalentreprenad så ser vi till att hålla både budget och tidsplan. Vårt mål är att vara den självklara samarbetspartnern till större byggföretag som behöver pålitliga underentreprenörer såväl som till beställaren som kräver en stabil och professionell totalentreprenör.Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AMT Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559212-4555
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Mycket trevliga yrkesmän. Kunniga och noga med vad jag ville ha. Arbetade snabbt och noggrant. Rekommenderas!!!!!
    Irma Polgary

Kontakta