RK Bygg och Entrepenad logo

RK Bygg och Entrepenad

Välj det rätta!

Presentation

Vi är det lilla företaget med stora resurser, vårt fokus är service och trygga kundrelationer. Efter att jobbat 18 år i branschen finns det inte mycket som vi inte gjort. Vi utför arbeten inom områden som byggentreprenader, byggservice, renovering, om/till-byggnationer, vatten- fukt & mögelskador, snickeri, bostadsanpassningar butiksinredningar samt ROT-arbeten.  Vi har erfarenhet av att jobba både för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Tillsammans med våra underentreprenörer täcker vi allt från EL till VVS och specialgolv-konstruktioner 
Vi tar hand om hela processen från idé till verklighet 
Välkomna!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt RK Bygg och Entrepenad. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559210-0506
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 13

omdömen

Tidigare jobb

Mindalsvägen

Ett unikt bygge där kund valde att göra allt från grunden och där det enda som var kvar var det timrade ”huvudhuset” Väggar,Golvkonstruktion, tak , kök möbler dörrar ja allt blev special och väldigt unikt. Ett unikt projekt som kommer minnas under lång tid.

Hägerstensåsen

Byte av slitet golv i kök och hall. Otroligt ojämnt underlag som medförde spackling och justering. Dockkontakt och listning samt nytt och fräscht golv från Kährs.

Åhléns city

Montering av butiksinredning åt kund i nya uppdaterade Åhléns city

Huddinge

Gjort en otroligt tråkig framsida till något man kan vara stolt över att komma hem till och sån lyser upp kvällsmörkret.

Fasadbyte

Byte av illa åtgångna fasadbrädor samt foder och omfattningar. Målning av foder vindskivor samt fasad.

Sonos

Montering och installation av sonos displayer på Elgiganten,Mediamark och dom mindre elkedjorna runt om i landet.

Spackling och grundmålning

Tagit ner tapet samt patenterat/spärrmålat väggar och breddspacklat hela lägenheten samt grundmålat.

Inbrottskada

Reparation av skadad dörrkarm efter inbrottskada.

Hällmarkshöjden

Rivit del av gammal trall gjutit plintar samt reglat nytt, lagt trall samt byggt staket på framsidan av fastighet. Byggt ny trall på kortsidan med anslutande altandörr. Sittbänkar och nedfällda blomlådor.

Hyllor och inredning

Montering av hyllor, bänkskiva samt skåp enligt kunds önskemål

Platsbyggd ”svävande” sängstomme

En special anpassad sängstomme som skulle ha samma ram som panelen på väggarna i huset, så sängen ser ut att komma ur väggen och ”sväva” ovanför golvet. Samt en led slinga för att åka effekten.

Värmdö ”från ett till två”

Delning av befintligt sovrum. Reglat ny vägg samt spacklat och målat. Sågat upp vägg, monterat ny dörr med lister och tröskel samt socklat rummen. Byggt och monterat fast fönster för ljusinsläpp.