TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 47

omdömen

 • Topalli bygg kom alltid i tid, var lätta att ha att göra med. Proffsiga i sitt arbete
  Helena törn
 • Mycket trevligt och proffsigt bemötande och snabbt jobbat.
  Gunilla Persson
 • Topalli Bygg har överträffat mina förväntningar i alla områden, MEST med engagemanget kring uppdraget, inspirerat och gett oss många förbättringar som höjt vår tillfredsställelse över våra förväntningar. Jag skulle starkt rekommendera Topalli Bygg, inte bara för att bygga, även samråda med operationschefen, Besmir Topalli, innan du definierar ditt uppdrag, för att Besmir är OTROLIGT SMART, PÅHITTIG OCH KUNNIG för att se till att du FÅR MAX UT AV DITT BYGGE. OTROLIGT NÖJD MED BESMIR!!! Rekommenderar STARKT!
  Jonas
 • Förutom priset så var dom väldigt snabba med resultatet. Rekommenderar dom gärna till andra
  Tarik
  Svar
  Tack Tarik! Det var ett nöje att få jobba hos Er. Priset blev till slut bra för alla parter.