TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto
För oss står alltid kunden alltid i centrum. Genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 36

omdömen

 • Stensättning av 200 kvm i Ale
  Riktigt bra företag! Och helt ok i pris. Andra gången vi har anlitat Topalli Bygg AB och vi är nöjda båda gångerna. De har tidigare dränerat hos oss också. Proffesinellt och seriöst företag som är kunniga och måna om att göra ett bra jobb. Bra kvalitet i arbetet som de har utfört hos mig. Där vi inte har varit nöjda har de åtgärdat imponerande fort.
  Linda
 • Stensättning av 75 kvm i Göteborg
  Allt var kanon bra, trevliga killar, duktiga. Snyggt arbete. Mycket nöjda.
  Elisabeth Björstad
  Svar
  Tack ! Det var mycket trevligt att arbeta med Er. Vi är mycket nöjda ! Per
 • Dränering längs husets i Kungälv
  Extremt lätta att göra med, vi kunde enkelt diskutera igenom projektet och även efter initiala mötet va dom lätta att prata med gällande mindre förändringar. Snabbt enkelt bemötande och dessutom till bästa pris.
  Stefan
  Svar
  Tack för omdöme STEFAN Garantiavtal på väg
 • Sätta plattor och byta stentrappa på framsidan av huset i Mölndal, inom 3 månader
 • Bygge av altan i Kungsbacka, inom 3 månader
  Bra kvalitet på jobbet, även bra kommunikation mellan oss och företagsägarna, ekonomiansvarig och byggarna på Toppalibygg
  Björn Nordin