TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 45

omdömen

 • Vilken fantastiskts hantverkare. Mycket trevlig personal. Bra utfört arbete. Bra jobbat alli
  Inge Augustsson
  Svar
  Tack Inge ! Det värmer , men mycket bidrar du själv med . Din entusiasm är obeskrivlig Trots att du håller på fel fotbollslag .
 • Topalli Bygg Bytte träpanelen på vårt hus i Kullavik. Vi är mycket nöjda med resultatet. Bra jobb som utfördes av mycket trevliga hantverkare.
  Tommy Lindblom
  Svar
  Tack Tommy ! Från dag 1 var det positivt att arbeta med Er Per Team Topalli
 • Oskar Bergesen
  Svar
  Tack Oskar, varit ett nöje att jobba med Er. Mvh Per
 • Har inget att klaga på, alla har varit så lätta att ha o göra med, snabbt gick det och väl utfört. Så nöjd med muren. Kan verkligen rekommendera Topalli
  Raija Zeder
  Svar
  Tack detsamma Raija. Det var mycket rakt och enkelt att arbeta med dig. Hör av dig när vill ha hjälp av oss på Team Topalli
 • Supernöjd med arbetet att bygga 30 meter stenmur. Bra kvalitet och en ödmjuk arbetsledare som var hur lätt som helst att samarbeta med.
  Ulf Eliasson
  Svar
  Tack Ulf , Ett nöje att jobba med dig Rakt och tydligt från dag 1 Må gott Per