Platinia AB logo

Platinia AB

Stockholm

Presentation

Hej och välkomna till Platinia AB

Är du ute efter kreativa och proffsiga hantverkare? då har du hittat rätt.

Platinia AB har många års erfarenhet inom bygg och entreprenad och vi har stor kunskap och expertis inom företaget. Vi har från början satsat på att sätta kunden och kundens behov i fokus där kvalitet, service och kommunikation är våra ledord. Tack vare våra behörigheter kan vi även göra köks- och badrumsrenoveringar men även större projekt så som nybyggnader och tillbyggnader, attefallshus och villor. Vi arbetar med både privat konsumenter och företag.

Om du är privatkund så har du möjlighet att utnyttja din ROT-avdrag som är 30% av arbetskostnaden å, 50,000:-/person/år

Vi erbjuder alltid fasta priser. Du får givetvis kvalitetsdokument från BKR, elsäkerhetsverket och säkervatten när vi blir klara med badrumsrenoveringen hos dig.

Välkomna att kontakta oss !

Info@platinia.se
076-878 18 68
Www.platinia.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Platinia AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559194-1793
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

 • Snabba att kunna utföra arbete. Lite oväntade händelser inträffade men de var lyhörda och löste det.
  Peter
  Svar
  Hej Peter. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och göra våra kunder nöjda. Vi är glada över att ha kunnat göra dig nöjd. Vi uppskattar er och tackar för ännu en fin omdöme! Tusen tack!
 • Lyhörda, trevliga och noggranna, och ett väl utfört arbete. Vi kommer gärna anlita Platinia AB igen.
  Desideria
  Svar
  Tusen tack för att ni anlitade oss. Våra kunder är våra stjärnor!
 • Platina AB gjorde ett mycket bra jobb åt oss, sänkte tak installerade spottar bytte ut el på ca 40 kvm, vi blev jätte nöjda och Johannes var kanon bra att ha att göra med! Höll tider och kostnader! Rekommenderar starkt! Vi kommer anlita igen vid behov. /Erik och Malena på Ekerö
  Erik Fischerström
  Svar
  Tack så mycket Erik och Malena för förtroendet
 • malin flodman
  Svar
  Tack Bästa Malin!

Tidigare jobb

Fasad renovering i Märsta

Här utförde vi en fasadrenovering på denna villa. Vi rev hela fasaden, gammal vindskydd och isolerings skivor, satte nya isolering, vindskydd och paneler med luftspalt runt hela villan och garaget bredvid. Självklart målade vi både villan och garaget för glänsande resultat. Behöver du hjälp med din fasad, tveka inte att kontakta oss. Välkomna !

Ny byggnation Täby

Här har ser vi en ny bygge som vi har färdigställt invändigt och från grunden. I denna exklusiva villa har vi utfört och slutfört arbeten både invändigt och utvändigt. Denna villa är en av Sveriges mest exklusiva med c.a 300kvm per våning och hela 4 våningar inklusive vinden. Platinia AB tar an sig alla projekt stora som små och utför samtliga jobb enligt svenska regler och normer med högsta kvalitet. Mer bilder och video på villan kommer att publiceras väldigt snart i Platinias nya hemsida, stay tuned !

Köksrenovering i Täby

Här utförde vi en total köks renovering där vi öppnade upp för helt nya köksfönster mellan nedre och övre luckor för bättre ljusinsläpp. Med denna metod kan man spara några kronor på el samt skona miljön. Vill du renovera ditt kök? Tveka inte att höra av dig till Platinia AB. Vi är proffs inom våran områden. Tveka inte på att höra av dig. Välkomna !

Totalrenovering i Huddinge

Kundens smak för färger och designer och typer av material för att få sin drömresultat är en av våran viktigaste prioritet. Här utförde vi totalrenovering av en plans villa i Huddinge. Vi rev bort en bärande vägg mellan trappan och sovrummen för bättre ljusinsläpp vilken är både bra för miljön och fickan. Låt oss tala om den snygga handgjorda panelväggen och hand tillverkade köks hylla som är punkterna i bägge I:or i Platinia. Vi är stolta över vår konstverk som satte stor leende på kundens läppar. Kvalité framför kvantitet. Vill du också totalrenovera din villa? Kalla in proffsen på Platinia AB så sköter vi resten. Tveka inte att kontakta oss. Välkommen !

Kontakta