Asek Renovering & Städning AB

Asek Renovering & Städning AB

Södertälje

Presentation

Vi är ett väletablerat Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service-jobb. Asek renovering & städning AB hjälper företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner i Stor-Stockholm-stad med omnejd.

ALLT INOM MÅLERI & TAPETSERING
Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

ARBETEN VI UTFÖR ÄR:
Invändigt och Utvändigt Måleri
Tapetsering
Fasadmålning
Dörrmålning
Fönstermålning
Trapphusmålning
Service-jobb
Snickeriarbeten och Inredning
Golvläggning
Parkettgolv

Vi värnar om långsiktiga företagsrelationer och där hög kvalitet och god planering & service-anda är kutym. Asek renovering & städning AB använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande färg-leverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Asek Renovering & Städning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559189-6963
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 20

omdömen

 • Vi är mycket nöjda med Mekhaels målning av vår dotters rum. Han är snabb, klar före utsatt tid och professionell.
  Ann Hermansson
  Svar
  Tack så jättemycket
 • Professionella, effektiva och gjorde ett mycket bra arbete!
  Nicolai Frengen
  Svar
  Tack så jättemycket det var trevligt familj, älskar 🥰 hela din familj
 • Christine
  Svar
  Tack så jättemycket det var trevligt familj
 • Trevlig men oseriös. Mekhael skulle måla tak och väggar i lägenheten. I vardagsrummet syns den tidigare gråa färgen tydligt igenom. Innan han påbörjade arbetet sa han att det bara behövs två lager, nu när det visar sig att det behövs tre i vardagsrummet menar han att endast två lager ingår i målning och utöver det tillkommer det extra. Jag har anlitat honom för målning, inte antal lager. Han hade också bråttom med betalning som han ville ha samma dag arbetet skulle varit klart via swish, vilket han efter tjat fick dagen efter. Slutade med att jag själv fick slutföra arbetet.
  Ashkan Ganji
  Svar
  Hej, jag är ledsen för det men jag var inte bråttom med betalning och du har betalt efter 4 dagar, om arbetet din man han kommit 3 gånger och kontrollera och han sa det är mycket bra och jag sa till honom om det finns nånting bara ringa och han ringat för små jobb som tejp kvar och målning små plats och jag har gjort det det betyder jag åkte en gång till efter du gälar betalt så jag har ingen problem med betalning efter eller innan men sen blir min lilla barn sjuk och han redan har Asmaa så när han hösta det blir mycket farligt han bara 9 år , men jag lovar dig att jag kan komma och hjälpa dig med en annan jobb. ☺️
 • Mekhael har varit punktlig, trevlig och gjort ett mycket bra jobb. Jag är mycket nöjd med arbetet och kommer anlita honom för mer jobb framöver.
  Erik Gillis Öström

Kontakta