SANDT STÄDSERVICE AB logo

SANDT STÄDSERVICE AB

Det Personliga Städföretaget med det lilla extra - När Ni är Nöjda är Vi Nöjda

Presentation

SANDT STÄDSERVICE AB är det personliga städföretaget med det lilla extra. Vi ger trygghet och omtanke där vi sätter dina behov och önskemål i fokus. Vårt motto är att alltid överträffa kundens förväntade resultat.

Vi utför våra tjänster på ett professionellt och ansvarstagande sätt till både företag och privatpersoner, där vi alltid ger dig som kund högsta kvalitet och service. Vi har högt ställda krav på oss själva och varje uppdrag är unikt och viktigt för oss. Vi bokar alltid in ett kostnadsfritt kundbesök där vi går igenom era önskemål inför uppdraget. Vi är alltid redo och flexibla att lösa problem samt nya uppdrag på snabbaste och bästa möjliga sätt, allt för att vara så effektiva som möjligt.

Vi lämnar alltid en städgaranti på utfört uppdrag. Detta innebär att, om det är något som inte är tillfredsställt så åtgärdar vi det omgående utan kostnad.
Det ger dig som kund en trygghet och ni kan känna er säkra med ert beslut att ni anlitar oss.

Våra tjänster är följande:

- Kontorsstädning
- Butiksstädning
- Trappstädning
- Städning av Lokaler
- Flyttstädning
- Storstädning
- Hemstädning

Som kund bestämmer ni själva hur ofta som ni vill ha tjänsten utförd, det kan vara varje dag eller en gång i veckan eller varannan vecka eller en gång i månaden.

Vi hälsar er varmt välkomna till det personliga städföretaget med det lilla extra.
Låt oss ta hand om er.

Vi har ansvarsförsäkring och sekretessavtal.
Godkänd för F-skatt
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SANDT STÄDSERVICE AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559182-2258
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 21

omdömen