Solel & Bygg i Sthlm AB logo

Solel & Bygg i Sthlm AB

Södertälje

Presentation

SEBS AB startades 2018 med vision att vara din helhetsleverantör inom solenergi, el samt byggentreprenad. Vi är ett team av erfarna, professionella hantverkare och installatörer. Vi finns för att förverkliga dina drömmar. Vi frågar, vi lyssnar vi möjliggör dina önskemål. Ta kontakt med oss idag för ett kostnadsfritt offertbesök eller konsultation.
 
Vi lovar hög standard och garanti – SEBS AB har en lång erfarenhet i branschen.

Våra kunder är företag, privatpersoner och föreningar.
Vi tar gärna hand om totalentreprenaden av ert projekt!
Ett byggföretag med fokus på kundens bästa, för oss är det ytters viktigt med relationer och kunden står alltid i fokus. 

Bra pris och hög kvalitet är något vi alltid strävar efter för att du som kund ska känna dig trygg och ha råd med dina projekt. Vi planerar alltid inköp av material och resor, m.m. till det yttersta för att kunna hålla ett bra pris till dig. Men vi gör inte avkall på kvaliteten.

Vi arbetar inom hela stor Stockholm, alla dagar i veckan och täcker även dina behov med jourtjänster. 

Vi hjälper er med alla typer av totalrenoveringar av lägenheter, villor och kontor. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de nya material, färger och teknik som krävas för att erhålla en god kvalité. 

Vi har ansvarsförsäkring, F-skattsedel och behörigheter för våtrum och el. 

Naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra arbeten när du väljer att anlita oss. 

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Solel & Bygg i Sthlm AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559178-4771
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 11

omdömen

 • Otroligt noggranna och duktiga. Frågade alltid om det blev rätt och bra innan de byggde vidare. Skickade kort och ringde och dubbelkollade. Jag är väldigt nöjd med både bemötandet, priset och resultatet.
  Emelie Andersson
 • Hög professionalitet. God kontakt med Milad från början till slut, mycket tillmötesgående inför löpande tillägg till det ursprungliga projektet som kom att inkludera både dörr- och fönsterbyte. Kan varmt rekommendera SEBS.
  Hans Li Engnell
 • Professionell igenom hela processen! Vi valde solel & Bygg efter vårt första möte då Milad var tydlig och väldigt professionell i sitt bemötande. Vi fick snabbt en offert på ett rimligt pris. Under hela processen så har vi känt oss omhändertagna och trygga. Inga förutsägbara avgifter på fakturan och dom höll tidsramen. Kan starkt rekommendera Solel & bygg!
  Omar Abdulkarim
 • Väldigt trevligt bemötande, utmärkt resultat, snabbt och effektivt. Uppfyllde våra förväntningar. Rekommenderas.
  Christoffer

Tidigare jobb

Platsbyggd Bokhylla

Förråd

Isolerad förråd med trädäck

Gipstak, gipsväggar, rivning, foder, golvlister, taklist

Gipstak, gipsväggar, rivning, foder, golvlister, taklist, spackling , målning

Målning

Fönsterbyte

Gipstak

Bänkskiva, diskho, blandare

Målning, golvläggning

Badrum

Kök

Köksrenovering, kakel

Vinylmatta, dörromfattning

Dörr

Trappa

Platsbyggd trappa