Tapper Trädfällning AB logo

Tapper Trädfällning AB

Sollentuna

Presentation

Tapper Trädfällning Sollentuna är verksam i Stockholm med omnejd. Utför allt ifrån traditionell trädfällning till sektionsfällning genom klättring. Innehar självklart det obligatoriska AB motorsågskörkortet och utöver det även de högre nivåerna såsom avancerad trädfällning och motorsågning från skylift. Tapper Trädfällning är även certifierad enl CPT-B (certified professional treeclimber).
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tapper Trädfällning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559167-8767
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 83

omdömen

 • Mycket bra utfört.
  Johan Axelsson
 • Dom var effektiva, snabba och trevliga och redan dagen efter blev allt bortforslat och allt är mycket snyggt nu. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera Tapper Trädfällning
  MONA NETTELMAN
 • Martin
 • I offerten skrev han att han skulle fälla 2 av träden i bitar, dvs klättra upp och fälla. man han gjorde inte så, utan fällde ett av träden från marken - det föll på huset. Vi ä förstås inte glada. Björn Tapper efter det inträffade gjorde allt för att hjälpa till och ställa till rätta. Det uppskattar jag. Han är trevlig och hjälpsam i kontakten och är ärligt ledsen och bekymrad för det inträffade. Jag kan absolut tänka mig att anlita honom igen.
  Katarina Gyllensten
  Svar
  Väldigt ledsen för det som inträffat, jag är bara en människa, tyvärr gjordes en felbedömning som jag tar fullt ansvar för, kan även nämna att det var en torr grantopp som skadade ett plåttak, jag kommer självklart stå för alla kostnader, det ursprungliga arbetet som omfattade 4 träd och bortforsling med kranbil blir kostnadsfritt för kunden. Vet att det blev fel och tycker jag gjort vad jag kunnat för att hjälpa till att åtgärda skadan.
 • Arbetet var mycket bra utfört. Trevligt bemötande och ett bra pris. Rekommenderas varmt!
  Marianne Bergström