One mile AB

Märsta

Om One mile AB

Välkommen till vår städfirma där vi går en mil extra för att göra våra kunder nöjda, därför heter vi ”One mile AB”! Vi är en dedikerad städtjänst som inte bara strävar efter att ge högkvalitativ städning utan också att skapa en minnesvärd och personlig upplevelse för varje kund. 

Vår passion för städning och vår strävan efter att överträffa dina förväntningar skiljer oss från resten. Vi tror på att skapa en personlig relation med varje kund och förstå deras specifika behov och önskemål. Detta gör det möjligt för oss att skräddarsy våra städtjänster och ge dig en anpassad städplan som passar dina individuella krav. 

Vi använder enbart de bästa städprodukterna och utrustningen för att säkerställa en högkvalitativ städning varje gång. Vi strävar också efter att vara en miljövänlig städfirma genom att använda ekologiska och hållbara städprodukter där det är möjligt. 

 Så om du letar efter en städfirma som bryr sig om dina specifika behov, ger enastående kvalitet och service och inkluderar en "lilla extra", tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att arbeta med dig och göra ditt hem eller kontor rent, organiserat och extra speciellt!