Västsvenska Flyttbyrån AB logo

Västsvenska Flyttbyrån AB

Det handlar om perfektion

Presentation

Flyttfirman med etablerad rutin och stort hjärta!

Vi har Göteborg och Västra Götaland som utgångspunkt och hela Sverige som arbetsplats.
Vi är här för att hjälpa dig med dina unika behov inom flytt och transport
Kontakta oss idag och få en kostnadsfri offert. Vi erbjuder både löpande timpris och fastpris. När du flyttar privat så ordnar vi med RUT-avdraget.
Kontor: 031-969688 Jour: 0721555588

Lite om oss och vision.

Västsvenska Flyttbyrån AB etablerades 2018. Med en grund på 20 års erfarenhet inom flytt och transport. Grundaren Kim Magnusson har 12 år erfarenhet inom flytt och transport. Medgrundaren Andreas Wallin har 8 år erfarenhet inom flytt, gymflytt och transport.
Både Kim och Andreas har fått höra att de är allt från flyttnördar till flyttkonstnärer. Vi lägger stor omsorg på såväl packning som stuvning i lastbilen. Vi är således alltid behjälpliga med råd om du har frågor i förberedelsen kring din flytt eller transport.
Våran målsättningen är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Vi vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga Flyttexpress och Transportör!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Västsvenska Flyttbyrån AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559160-4425
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 6

omdömen