Elsas Städ AB logo

Elsas Städ AB

Stressiga vardagar? Låt oss sköta städningen så får du tid till det som verkligen räknas!

Presentation

Elsas Städ AB är ett Stockholms baserat städfirma och erbjuder sina tjänster i hela stor Stockholm till privata, offentliga och kommersiella kunder. Vi har som ett mål att vara den miljömedvetna städfirman som ser till att uppfylla sina kunders miljökrav, behov och nöjdhet och därför har vi alltid våra kunder och uppdraget i fokus.

I mer än 10 års erfarenhet i branschen har gett oss kunskapen och erfarenheten att utföra uppdraget på ett miljövänligt och tillfredsställande sätt.
Vår vision och värdegrund bygger på
Kvalitet, flexibilitet, kundfokus, ansvar och miljö.  Vi tar dessa punkter på största allvar då vi vet att en god service, bra kvalitet och nöjd kund är nyckeln till långsiktiga samarbeten.

Vi vet att alla våra kunder är unika och har olika behov, därför är det en självklarhet att vi gör ett kostnadsfri besök. Vi göra en analys och ge er förslag på vad vi kan erbjuda just er, hur vi kan effektivisera städningen och därefter erbjuda bästa pris som är baserad på just ert behov och önskemål!

Varmt välkommen till oss på Elsas Städ AB. 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elsas Städ AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559157-5450
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 3

omdömen

Tidigare jobb

Referensjobb

Storstädning

Flyttstädning

Lokalstädning