MarkskoningsGruppen AB logo

MarkskoningsGruppen AB

Söderköping

Presentation

Markskoningsgruppen är ett modernt fristående skogsskötselföretag som bedriver vår verksamhet med fokus på minimal miljöpåverkan. Våra uppdrag genomförs med målet om ett långsiktigt och miljömässigt resultat för våra uppdragsgivare. Bland våra kunder finns stora skogsbolag, länsstyrelser, kommuner och många privata villaägare / privata skogsägare.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt MarkskoningsGruppen AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559148-7516
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 27

omdömen

 • Vi hade ett panik jobb ,med döda träd .superskickligt ,, snabbt utfört av trevliga ,duktig yrkesutövning... Ett missförstånd löstes på väldigt trevligt sätt ..rekommenderar å det varmaste
  eva gustavsson
 • Trevligt bemötande och kunnig personal
  Börje Hedström
 • Jag är nöjd med tjänsten, det gick snabbt och effektivt. Men det blev dyrare än väntat.
  Göran
  Svar
  Hej Göran! Kul att du är nöjd med arbetet. Om vi kollar på avtalet parterna i mellan så är vi 3000kr billigare än maxpriset som finns i avtalet där bägge parter skrivit under och godkänt priset. Trotts att lastbilen fick åka tomen därifrån o en av trädfällarna fick åka dubbelt, gick det ändå inom ramarna. Vilket ändå måste ses som bra. Men vi tar åt oss av den "lilla" kritiken och tar med oss den framåt, ha en fin dag!
 • Pris Punktlighet Kunniga Mycket trevligs
  Tommy bohm

Kontakta