Fönster & Byggvaruhuset logo

Fönster & Byggvaruhuset

Laxå

Presentation

Välkommen till oss på Fönster & Byggvaruhuset. Hos oss hittar ni marknadens största varumärken på fönster, ytterdörrar samt badrumsinredning. Hos oss finner ni ett brett sortiment på badrumsinredning från bland annat Hafa, Noro, Westerbergs, Svedbergs, Dansani, Inr m.m Vi hjälper er även att planera ert badrum med våra 3D program där ni får se hur ert nya badrum kommer att se ut. Om ni önskar hjälp med byggnation av ert badrum hjälper vi gärna till med detta.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Fönster & Byggvaruhuset. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559141-8206
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

Tidigare jobb

Badrum med plastmatta

Byggnation av badrum med plastmatta. I detta projekt började med med en 3D ritning till kund där kunden valde blandare från Tapwell samt duschväggar från Macro design samt inredning från Björbo badrum.

Badrum med kakel & klinker

Byggnation av badrum med Kakel & Klinker I detta projekt började med med en 3D ritning till kund där kunden valde inredning samt övriga tillbehör från Hafa.

Nytt badrum herrgård

Byggnation av nytt badrum i herrgård. I detta projekt började vi med att leta ut möbler som skulle passa in i en herrgård. Efter det har vi kollat hur vi ska kunna genomföra detta projekt då det var väldigt speciellt projekt då huset är byggt på tidigt 1800-tal. Detta för att kunna bevara huset och inte behöva göra för stora ingrepp. I detta projekt finner vi varumärkena Tapwell, björbo badrum, Macro design samt Tarkett

Montering av kök

I detta projekt har vi hjälpt en kund att monteras deras nya kök.

Kontakta

Kontaktinformation