Fresh Home AB logo

Fresh Home AB

Sundbyberg

Presentation

FRESH HOME STARTADES 2007 OCH HAR SEDAN DESS HJÄLPT HUNDRATALS KUNDER I STORSTOCKHOLM MED HEMSTÄDNING. IDAG ÄR VI ETT EFFEKTIVT TEAM MED KVALIFICERAD OCH UTBILDAD STÄDPERSONAL SOM SÄTTER KUNDEN I CENTRUM.

KVALITÉ OCH GARANTI

Vår personal utbildas kontinuerligt både inom städteknik samt miljötänk då Fresh Home sätter höga kvalitetskrav på att just ditt hem ska bli så rent som möjligt. Vi utför kvalitetssäkringar löpande samtidigt som vi för en öppen dialog med alla våra kunder. Du som abonnemangskund, får alltid din betrodda lokalvårdare som utför arbetet, samt samma kontaktperson för att besvara dina frågor och hjälpa dig vid övriga önskemål eller ombokningar. För oss är du som kund i fokus. Därför lämnar vi en “Nöjd-kund-garanti”. Är du inte helt nöjd med vår städning? Ingen fara! Kontakta oss inom 3 dagar så hjälper vi dig. Du ska vara nöjd till 100%. Kom ihåg att garantin gäller endast rättelse av städning. Ingen övrig ersättning utlovas.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Fresh Home AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559141-3744
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 4

omdömen