Storholmen Träd AB

Lidingö

Storholmen Träd AB har fått 26 omdömen (Snittbetyg: 5)

Anders Hedberg
augusti 2023

Utmärkta råd och tidpunkt

Storholmen Träd AB svarade:
Tack Anders! Alltid en fröjd att få besöka er. Med vänlig hälsning, Christian
Björn Hagen
maj 2023
Storholmen Träd AB svarade:
Tack Björn! Härligt att ni är nöjda.
Erik Nordmark
november 2022

Jag fick snabbt svar på min flrsta förfrågan via Servicefinder. Därefter bokade vi in en tid för genomgång av vad som skulle göras. Jag fick svar på alla … Visa mer

Jag fick snabbt svar på min flrsta förfrågan via Servicefinder. Därefter bokade vi in en tid för genomgång av vad som skulle göras. Jag fick svar på alla frågor och fick en ungefärlig uppskattning på vad olika moment av jobbet skulle kosta. De var väldigt tillmötesgående på mina önskemål om att specificera offerten så jag senare kunde välja att ta med eller exkludera vissa delar av hela jobbet.

Offerten kom också snabbare än jag förväntade mig, ert par dagar senare om jag minns rätt. De hade dock mycket att göra så när jag behövde boka om det inplanerade datumet så blev nästa tillfälle en månad framåt i tiden. Men det är ju inte deras fel att de är populära och att jag behövde byta datum.

De var punktliga, några kom tom strax innan 8:30 som avtalats och vi gick igenom allt igen kort så att vi var överens om allt. Det var ett stort team om 5-6 personer som fixade allt fram till lunchtid.
Jag blev nöjd med resultatet. Några dagar senare kom de tillbaka för att köra bort alla grenar och annat avfall. Då kom de även för att fräsa ned stubbarna som blev. Även denna dag blev jag nöjd med resultatet. Tack!

Jag kommer anlita dem igen om/när det blir aktuellt.

Desirée Nordqvist
juni 2022

Super snabb proffsig, rimliga priser mycket nöjd. Kommunikation under hela förloppet inget lämnades åt slumpen!!!

David Lidhagen
april 2022
Rolf Tennander
mars 2022

Trevligt bemötande av professionell personal!

Gabriel Alexe
mars 2022
Maria Capor
augusti 2021
Claes Nordlander
mars 2021