Norra Flytt AB logo

Norra Flytt AB

Vi får flytten att fungera!

Presentation

Norra Flytt AB är relativt ungt företag, men personalen har en genuin kunskap och lång erfarenhet inom bohags & kontorsflytt .

Vi utmärker oss med alltid ett noggrant utfört arbete. Vår personal är handplockad, professionella, energiska och pålitliga. Som ett resultat av detta, är majoriteten av våra kunder, återkommande och rekommenderar oss till andra.

Hela vårt team är beredda att möta DITT behov. Vi har försäkring samt lämnar kvalitetsgaranti för det tjänster vi utför. Allt för att du som kund ska känna dig extra trygg i ditt val. Vår ambition är att underlätta din flytt.

Läs gärna våra tips och råd. Kom ihåg alltid att du är välkommen höra av dig om du har frågor eller funderingar.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Norra Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559086-7684
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.3
av 25

omdömen

 • Snabb och smidig flytt. Duktiga och tar väl hand om möblerna. Kommunikationen har varit bra genom hela processen.
  Frida
 • Snabbt arbete och bra pris, men tyvärr missade man vissa saker (i ett förråd), och trots att man tog betalt för förpackningsmaterial, så användes detta inte, så att några saker gick sänder eller skadades. Viss ekonomisk kompensation gjordes i efterhand. Rutavdraget godkändes, men sen hände en märklig sak, fick ytterligare ett meddelande om ett rutavdrag för denna flytt som inte godkändes, och som inte stod för Norra Flytt utan en privatperson.
  Nils
 • Själva flytten gick väldigt smidigt och personalen var trevlig, lite krångligare med faktureringen och svårt att få svar från företaget
  Emil
  Svar
  Tack Emil för din feedback. Det var semesterperiod med begränsad telefontid, men vi kommer givetvis öka vår personalstyrka till nästa sommar.
 • Svarade väldigt snabbt och offerten var lätt och tydlig att förstå. Väl på plats så gick allt jättesmidigt och de kändes väldigt erfarna och nogrranna!. Kan varmt rekommendera Norra Flytt till alla som behöver flytthjälp!
  Cecilia