Norra Flytt AB logo

Norra Flytt AB

Vi får flytten att fungera!

Presentation

Norra Flytt AB är relativt ungt företag, men personalen har en genuin kunskap och lång erfarenhet inom bohags & kontorsflytt .

Vi utmärker oss med alltid ett noggrant utfört arbete. Vår personal är handplockad, professionella, energiska och pålitliga. Som ett resultat av detta, är majoriteten av våra kunder, återkommande och rekommenderar oss till andra.

Hela vårt team är beredda att möta DITT behov. Vi har försäkring samt lämnar kvalitetsgaranti för det tjänster vi utför. Allt för att du som kund ska känna dig extra trygg i ditt val. Vår ambition är att underlätta din flytt.

Läs gärna våra tips och råd. Kom ihåg alltid att du är välkommen höra av dig om du har frågor eller funderingar.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Norra Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559086-7684
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.3
av 25

omdömen

 • Ingrid Magner Blomqvist
 • Norra flytt skötte allt, från kartongutlåning, packning, flytt till ny adress, flyttstädning samt upphämtning av kartonger. Trots pandemi lyckades de hålla tidplanen och hade alltid ett jättetrevligt bemötande. Kan definitivt rekommendera Abbe med hans team, särskilt städfirman, vi var grymt imponerade av Ali och hans team.
  Carina Alm
 • Flytten flöt på ganska snabbt och smidigt, så långt såg ju allt bra ut. Tyvärr orsakade flyttkillarna en mer än 6dm lång repa i parkettgolv, och några mindre skador som hål i vägg. Repan är helt omöjlig att dölja.... (redan här kan jag ju tycka att små skador kanske är svåra att undvika när olyckan är framme. Men 6dm lång repa, så borde man kanske märkt något tar emot om man jobbar med detta dagligen?) Olyckor sker, så tänkte ändå företaget skulle få en chans att åtgärda, så skadan påpekades och dokumenterades direkt på plats. Sedan blev det tyst. Nu väntat i 2 veckor på återkoppling, med återkommande påminnelser vid flera tillfällen på mejl... Dokumentationen av skadan var visst bara ett spel för galleriet, får känslan det egentligen inte är något som planeras återkoppling kring Så kan tyvärr inte rekommendera…
  Emil Cederberg
 • Rekommenderas! Flyttkillarna arbetade hårt och noggrant. De gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda och var hjälpsamma ex med att montera isär vissa stora möbler. Städningen utfördes väl, utan anmärkningar. Den interna planeringen & överlämningen (info ang uppdraget) kan förbättras då upplägget verkade ändras beroende på vem jag pratade med, men allt gick bra under utförandet.
  Sara
 • Noggranna. Kändes tryggt. Ett stort minus var att de lyfte möbler utan arbetshjälpmedel.
  Ylva Henriksson