Stockholm S-service AB logo

Stockholm S-service AB

FLYTT - vi är här för dig 7 dagar i veckan

Presentation

Flytt & transport
Vi är en flyttfirma i Stockholm men utför flytt & transport med garanti i hela Sverige. Våra kunder är 99% nöjda. Vårt uppdrag är att alltid erbjuda högsta kvalitet på det utförda arbetet. Flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära. För att flytt ska gå så smidigt som möjligt så krävs det kunskap, resurser och noggrann planering. Vi på Stockholm S-Service hjälper dig med allt det praktiska arbetet i och runt själva flytten. Vill ni att vi skall montera ned bokhyllor, packa ner så fixar vi det också.


Flytt
Flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära.
För att arbetet ska gå så smidigt som möjligt så krävs det kunskap, resurser och noggrann planering.
Vi på “Stockholm S-Service” hjälper dig med allt det praktiska arbetet i och runt själva flytten.

Vill ni att vi skall montera ned bokhyllor, packa ner resten av sakerna, packa upp och sätta upp alla era saker. Vi kan göra det snabbt & effektivt.
Ni kan istället utnyttja den tiden som ni skulle slösat på all planering, nedpackning, transport mm. till något produktivt eller kul.

Kontor
Kontorsmöbler och material märks tydligt upp inför flytt så att allt hamnar på rätt plats på ny adress, där vi monterar möbler och ställer allt på plats.
Företagsflytt kräver modern teknik, vi har bland annat specialemballage för teknisk utrustning.

Nedpackning
Önskar du att vi ska packa ner alltid åt dig så kan vi absolut göra det. Försäkringen täcker hela bohaget som vi “Stockholm S-Service” har packat ner.
Ring oss för att ta reda på mer om detta.


Vi levererar och avhämtar själva och har inte kundmottagningen på våra lager.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Stockholm S-service AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559085-6232
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 11

omdömen

 • Erbjudandet kom snabbt, var personligt, och specificerat - lätt att räkna på vad det kostar och kunna jämföra med andra. Jobbet blev välgjort, mycket service-minded!
  Omar El Mestikawy
 • Mycket proffessionell hantering, god ordning o varsam behandling av mina grejer.
  Lotta Sandström
  Svar
  Hej Lotta. Tack för omdömet och skönt att höra att du är nöjd. Du blev en av våra 99% nöjda kunder. Du får 5% rabatt på nästa bokad tjänst.
 • De kom på utsatt tid och var väldigt snabba och proffesionellt. Jag kan verkligen rekommendera dem!
  Safia
  Svar
  Hej Safia. Tack för omdömet och skönt att höra att du är nöjd. Du blev en av våra 99% nöjda kunder. Du får 5% rabatt på nästa bokad tjänst.
 • Behövde hjälp snabbt och det fixade detta företag. Vänligt bemötande och proffsigt utförande. Kommer definitivt att anlita detta företag igen.
  Pia
  Svar
  Hej Pia. Tack för omdömet och skönt att höra att du är nöjd. Du blev en av våra 99% nöjda kunder. Du får 5% rabatt på nästa bokad tjänst.
 • Trevliga, snälla och duktiga flyttkillar. Hade tre flyttkillar och de arbeta snabbt och effektivt. Flyttstädningen var också mycket bra. Allt blev jätterent. Kan definitivt rekommendera denna firma.
  Jenny
  Svar
  Hej Jenny. Tack för omdömet och skönt att höra att du är nöjd. Du blev en av våra 99% nöjda kunder. Du får 5% rabatt på nästa bokad tjänst.