Enviriq Facility Services AB logo

Enviriq Facility Services AB

Vi gör det bättre!

Presentation

Enviriq Facility Services är ett lokalvårds- och fastighetsskötselföretag med 20 anställda i Norrköping och Linköping. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner över hela Östergötland. Vår affärsidé är att utföra branschtjänsterna med högsta kvalité, service och noggrannhet.

Vi har en mycket hög kundnöjdhet. Läs gärna våra referenser här: https://enviriq.se/efs/om-oss/

För oss är det viktigt att du som kund känner dig 100 % trygg med att du har anlitat en professionell firma. Vi är helt nya på Servicefinder och hoppas kunna leverera den bästa städningen och servicen till ett resonabelt pris.

Välkommen att få ditt hem, fastighet eller företag städat och omskött av oss!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Enviriq Facility Services AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559071-0512
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Tidigare jobb

Hemstädning

"Vi är mycket nöjda med vår städning och Enviriqs personal!" - Rikard

Hemstädning

"Jag har löpande hemstädning från Enviriq och det är kaos i min lägenhet nästan jämt, men efter varje gång de är här så blir det sååå fint och rent! Kan inget göra än att varmt rekommendera dem till alla som vill ha hemstädning. Benny på kundservice är helt fantastisk och städerskan Marianne som jag har är verkligen toppen!" - Isabelle

Hemstädning

"Jag har löpande hemstädning med Enviriq och jag inget annat än jättenöjd. De är superproffsiga. Kan varmt rekommendera." - Magnus