H-G Elektronik AB logo

H-G Elektronik AB

H-G El och Bygg -då kan ni känna er trygga

Presentation

I över 35år har H-G El och bygg  AB arbetat med att serva privatpersoner och företag kring helhetslösningar inte minst inom bygg service och El. Utöver vårt eget kompetensprogram, med högt ställda krav kring egen utveckling och fackmannaskap, arbetar vi enbart med noga utvalda leverantörer bland de produkter vi säljer och installerar. Ett givet krav är driftsäkerhet. Ett annat är att det ska vara lätthanterligt. Vi vet, för våra kunder vill inte ringa oss i onödan så fort tekniken krånglar. Skulle den mot förmodan göra det, så är hjälpen alltid nära till hands. Vi har jour dygnet runt och våra bilar cirkulerar kontinuerligt över hela Stockholm. Som vi brukar säga ''med HG kan ingenting gå fel '.

Kundens krav, behov och förväntningar är det som är avgörande för vårt arbete. för oss är relationer med kunden och leverantören det vi lever efter.
Varje uppdrag vi åtar oss ska utföras till kundens fulla belåtenhet och arbetet fokuseras på att leverera rätt tjänst och produkt, i rätt tid och till rätt pris.

Vi har tekniker med många årserfarenhet för både tekniskt och praktiskt utförande. Kompetens är viktig för oss, vi går ofta på kurser och utbildningar inom våra tekniska områden för att fräscha upp minnen.

Vi använder självklart enbart (SSF) certifierade el oc h bygg 
Vi är Cerifierade inom datanät/ fiber genom ECS
Vi arbetar efter ISO 9001:2015 – Det borgar för ordning och reda, för Er säkerhet.
 
Vi innehar ABL El Behörighet

Omdömen

3.9
av 74

omdömen

  • Jon Agust Reynisson
  • Den initiala offerten som gjordes stämde inte alls när elektriker kom på plats. Typ 30-35% dyrare. Dock var dom bemötliga och rabatterade den totala kostnaden till slut. Betalningen var konstig. Behövde betala hela summan betala på plats och elektrikern fotograferade sen inbetalningen. Aldrig varit med om en sådan lösning på betalning. Den nya gruppförteckningen de skulle göra dröjde en månad att få. Det efter påminnelse för att få den. 2 timmar skulle de ta att göra den tydligen... Vilket dom tar betalt för. Vet inte hur jag ställer mig till detta företag ärligt talat och om jag verkligen vill rekommendera dom eller ej. Jobbet i sig ser bra ut och efter överenskommelse.
    Mattias Johansson
  • Trevlig kunnig hantv
    tomas reigo
  • Snabbt , bra , billigare än offerten
    Staffan

Kontakta

Kontaktinformation