Inne & Ute Miljö AB logo

Inne & Ute Miljö AB

Danderyd

Presentation

PS Inne & Ute Miljö AB är ett familjeägt bygg- och trädgårdsföretag med säte och verksamhet i Stockholm.
Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av - enkelt, effektivt och proffesionellt utifrån dina önskemål. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt byggteam har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Vi har ju säkert vatten certifieringar, heta arbeten mm.

INNE – Alla typer av entreprenader
UTE – All typ av trädgårdsarbete

Läs mer på vår hemsida
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Inne & Ute Miljö AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559023-5817
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 38

omdömen

 • Väldigt professionell, höll det som lovades, punktligt, snabb och väldigt trevlig. Kommer absolut att anlita igen vid behov.
  Kristin Lindqvist
  Svar
  Tack Kristin för fina ord och förtroendet att hjälpa er med renoveringen. // Staffan
 • Nöjd! Rekommenderas :)
  Clara-matilda hallgren
  Svar
  Tack Clara-Matilda för fina ord och förtroendet att hjälpa dig med renoveringen. // Staffan
 • Mycket trevligt bemötande med snabb återkoppling. Jobbet utfördes på utlovad tid med hög kvalitet. Stort engagemang från leverantören. Kan verkligen rekommendera Inne & Utemiljö.
  Fredrik
  Svar
  Tack Fredrik för fina ord och förtroendet att vara din personliga trädgårdsmästare och hjälpa dig med trädgården. Vi syns snart igen. =)
 • Proffsigt både när det gäller kvalitet på arbetet och bemötande! Kommer att rekommendera företaget! Stort tack för hjälpen Inne och Ute Miljö AB
  Brf Gläntan/Ulla Lidheim
  Svar
  Tack Ulla och Brf Gläntan för fina ord och förtroendet att hjälpa er i hela er trädgård. Vi syns igen snart
 • Toppen leverantör! Snabb återkoppling, bra pris, trevligt bemötande och toppen kvalitet i utförande. Rekommenderas varmt!
  Linda Magnusson
  Svar
  Tack Linda för fina ord och förtroendet att fortsätta med att hjälpa dig i trädgården. =)

Tidigare jobb

Inbyggda garderober i anslutning till master bathroom.

Badrumsrenovering

Badrums renovering master bathroom.

Detalj bilder badrumsrenovering

Renovering gäst wc

Renovering tvättstuga / duschutrymme

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering på Lidingö