BTB Assistans Sweden AB logo

BTB Assistans Sweden AB

Enskede

Presentation

Hej och välkommen!

Vi är ett tjänsteföretag som arbetar främst inom byggindustrin med mindre arbeten från enkla renoveringar, tillbyggnationer, uppfräschningar till totalentreprenader som husbyggnationer, samt bemannar andra företag som är i behov av händig personal. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, men är verksamt på andra orter i landet.

Vår största ambition är att kunna ta ansvar för våra kunders projekt så att de kan känna en trygghet i att arbetet blir klart i tid och som planerat.

Vi lyssnar till kundens önskemål, lämnar gärna rekommendationer och arbetar på ett fackmässigt sätt. Samtliga byggarbeten görs enligt Boverkets regler och rekommendationer. Vi känner att vi kan tillgodose behovet av ett byggföretag med lyhörd personal och kan bidra till ett samhälle där vi alla kan göra vårt bästa för att hjälpa varandra. Oavsett var du är i livet, vill vi kunna hjälpa till att förverkliga ditt projekt, skapa ett nytt hem eller få din befintliga miljö att vara ren och fräsch. 

Företaget har behörighet för våtrumsarbeten och lämnar kvalitetsdokument efter varje avslutat projekt. Trygghets- och personalförsäkring finns.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt BTB Assistans Sweden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559016-0395
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

  • Vi behövde renovera vårt badrum, vilket krävde både snickare och VVS arbete. Konstantin koordinerade arbetet och gjorde VVS delen själv, samt ordnade mycket snabbt med två snickare som gjorde det övriga. Priset var bra, förberedelserna och genomförandet utmärkt. Efter detta arbete hade vi en planerad visning på vår lägenhet och sålde till rekordpris. Konstantin pratar utmärkt svenska. Jag rekommenderar varmt!
    Erik Hjalmar Björkman
  • Konstantin som projektlett har varit extremt trevlig och tillmötesgående och förstås professionell. Konstantins plattsättare som gjorde jobbet fick mitt andra badrum som också var nygjort att se dåligt ut:-). Högsta kvalitet, supereffektiv kille och rent och prydligt under processen. rekommenderas varmt.
    Henrik Dillman

Kontakta