MBT Svedala AB logo

MBT Svedala AB

Svedala

Presentation

Om oss. Vi är ett litet företag som utgår från Svedala, men jobbar i en stor radie utan om kommunens gränser. Vi sätter alltid kunden i fokus där vi låter kunden vara en del av projektet och vara med att skapa sin idé till verklighet. Vi jobbar inom Mark, Bygg. Trädgård med anläggning runt om fastigheten/bostadsrätten. Garageuppfart, gångar, entrér, uteplatser, murar, trädgårdar m.m, inom bygg varierar allt från staket, trädäck, vindskydd till balkonger, uterum och inomhus snickeri. Trädgårds skötsel med häckar, gräsmatta, rabatter, ogräs, nya anläggning. Vid större projekt med anläggning av tomter, grävande av pool eller gjutning av betongplattor, har vi idag samarbetsavtal med entreprenad företag som har maskinparken och kunskapen inom området.
Vi lämnar alltid en kostnads fri offert efter ett besök.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt MBT Svedala AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556972-8859
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 6

omdömen

  • Adekvat utförande, bra konsultation och samarbete!
    Johan
    Svar
    Ett stort tack för uppdraget och ert trevliga bemötande, vi hoppas att ni kommer njuta av er nya trädgård. Mvh Patrik / MBT Svedala AB

Tidigare jobb

Anläggning av tomt

Arbetet bestod att anlägga stödmur runt tomten, samt uppfyllnad av matjord och anläggning av ny gräsmatta, ( rullad gräsmatta).

Byggnation av trädäck

Arbetet bestod av att bygga ett trädäck, vid en nybyggd villa.

Ny garageuppfart

Arbetet bestod av att anlägga garageuppfarten med nya bysten, samt mur.