Göteborgs Bygghantverk AB logo

Göteborgs Bygghantverk AB

Göteborg

Presentation

Göteborgs Bygghantverk AB är ett nygammalt byggföretag med en bakgrund som bygger på god kunskap, gediget hantverk och kunden i fokus.
Grundmuren bakom företaget är M Fönster och Bygg samt Robbans Rör och Byggservice. Efter drygt 5 års samarbete valde ägarna Martin och Robert att slå sina påsar ihop och grundade byggföretaget Göteborgs Bygghantverk AB.

Tjänster:
BYGG & VÅTRUMSTJÄNSTER
BADRUMSRENOVERING
KAKEL & KLINKER
TAKBYTE
KÖKSRENOVERINGAR
STENLÄGGNING
KABELDRAGNING
ELINSTALLATIONER
HANDIKAPANPASSNINGAR
FASTIGHETSSKÖTSEL OCH UNDERHÅLL
RENOVERINGAR ALLMÄNT
VVS TJÄNSTER
VARMVATTENBEREDARE
RÖRARBETEN
VATTENBUREN GOLVVÄRME
STAMBYTE
AVLOPP
VVS SERVICE
FÖNSTERBYTE
FÖNSTER – SHOWROOM ARÖD

Martin har en grund inom El/Automation/Styr & Regler/IT samt även från verkstadsindustrin samt mur och platt. Han har även arbetat en stor del inom företagsledning samt organisation.
Robert har en bakgrund som VVSare samt mur/platt och betong samt snickeri. Han har bland annat varit UE i Finland vid bygget av kärnkraftverket Olkiluotu.

Tillsammans har de en bred kunskap inom bygg och renovering, ihop med en mycket kunnig och duktig personal utför de alla typer av byggarbeten både för privatkunder och företag.

Göteborgs Bygghantverk AB står för ett väl utfört arbete med mål att skapa god och långa relationer med så väl kunder, leverantörer och underentreprenörer. Mottot ” Är du nöjd, är vi nöjda!” skall hållas genom hela projektets gång, från första mötet tills att det sista penseldraget är gjort. Man kan se det som en röd tråd i företagets organisation.

Martin och Robert, skaparna av Göteborgs Bygghantverk AB hälsar både nya och gamla kunder välkomna!!

Omdömen

3.8
av 6

omdömen

 • Mycket kompetent personal med känsla för kvalitet.
  Gunnar Ekdahl
  Svar
  Ytterst tacksamma för de fina orden, värmer gott i höstmörkret.
 • Jag skickar en förfrågan om att installera en tvättmaskin där el och vatten redan är framdraget. Blir ombedd att fota alla rör osv. Får ett pris på 1000 kr. När hantverkaren är i lägenheten behöver han byta en grej och frågar om det är okej. Han nämner inget om hur mycket det kostar. När jag sen får fakturan är den på 4600 kr. De har dels tagit betalt för standard installation av tvättmaskin men sen har de utöver detta tagit betalt för varje del. Hade jag vetat att det skulle kosta 4600 hade jag köpt en ny tvättmaskin och gått den installerad på köpet. Är skit besviken. Anlita ALDRIG detta företag.
  Carin-Maria
  Svar
  Hej Carin-Maria Vi hade gärna sett att du kontaktat oss före ditt omdöme. Du har all rätt att diskutera din faktura när du fått denna för att man skall kunna klargöra samtliga detaljer om det är något oklart. Det har du inte gjort! För det första angav vi ett pris med ROT avdrag, du angav aldrig att du bor i en hyresrätt därför blir priset för arbete högre då du inte har rätt till rotavdraget. Vidare skulle din maskin kopplas på befintlig avlopp, kallvattenutkast samt befintlig kopplingsdosa i ditt badrum. Vattenutkastet läckte och gick inte att få tätt, elen var frånkopplad i dosan och arbete i elcentral var tvunget att utföras samt att det vattenlås som fanns på plats inte var komplett/trasigt och behövde bytas. Nytt utkast är inköpt och monterat, nytt tvättmaskinsavlopp är inköpt och monterat samt arbete i elcentralen är utfört för att du skulle få fungerande el till din tvättmaskin. Vi tog ej betalt för extra körning för att köpa in delar, du har fått höga rabatter på delarna i och med att detta var en oförutsedd kostnad och vi tog en symbolisk summa för arbetet i elcentralen. Rörläggaren meddelade dig på plats att trasiga och ej kompletta delar måste bytas ut, medan han åkte iväg för att köpa in dessa meddelade jag dig visa sms att han köper in delar. Du skriver att du skulle fått en ny tvättmaskin inkl installation för 4600:-, vänligen kolla upp hur mycket saker och ting kostar samt vad som ingår i installationer innan du skriver något sådant. Du får inte nya utkastare, vattenlås eller utfört arbete i elcentraler i en vanligt standardinstallation utan allt sådant tillkommer som extra arbete och material. Den installation som vi kommit överens om är utförd dock med högre kostnad för att du inte har rätt till ROTavdrag. Därutöver tillkommer kostnaderna för de extra utförda arbete och material gällande byte utkastare, vattenlås samt elarbeten i elcentralen. Du är välkommen att slå oss en signal då vi är måna om att reda ut situationen och komma med svar på dina frågor gällande fakturan. Väl Mött
 • Rätt igenom ett väldigt proffsigt arbete. Allt ifrån bemötande, offert och hantverkare. Vi har numera ett fantastiskt fint badrum. Rekommenderar varmt Göteborgs Bygghantverk AB för de utför verkligen ett hantverk. Stort tack till Martin, Robert och deras hantverkare.
  Tony Gustavsson
 • Charlotte Weije