Vardagshjälten Skåne AB logo

Vardagshjälten Skåne AB

Professionell hemstädning till privatpersoner & lokalvård till företag.

Presentation

STÄDNING - EN LÄTTARE VARDAG FÖR BÅDE PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG.
För oss kommer trygghet, kvalitet och omtanke i första hand. Anledningarna till att man ibland behöver avlastning med vardagssysslorna är varierande och oavsett anledning kan det vara skönt med lite avlastning i vardagens alla göromål. Vårt mål är att ge dig den hjälp och avlastning just DU behöver. Vi erbjuder professionell hemstädning till privatpersoner samt lokalvård till företag.

TRYGGHET, KVALITET & OMTANKE I ALLT VI GÖR.
För Vardagshjälten är kvalitet, trygghet och omtanke viktigt. Vi är måna om våra kunder och deras önskemål. För oss är det viktigt att du som kund trivs med oss. Vi värnar även om miljön och arbetar med miljövänliga preparat så långt det är möjligt.

NÖJD KUNDGARANTI.
Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig helt nöjd när vi har varit hos dig. Som ett led i detta har vi nöjd-kund-garanti för utförda arbete. Är du inte nöjd med det vi utfört meddelar du oss efter avslutat arbete. Vi åtgärdar bristerna kostnadsfritt åt dig. Det ska vara tryggt att anlita oss.

VI ERBJUDER.
Vardagshjälten erbjuder både engångsuppdrag och löpande städabonnemang åt privatpersoner. Vi hjälper gärna till med olika typer av städningar som exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning eller fönsterputs. Behöver du hjälp med något annat försöker vi anpassa oss efter just dina önskemål. Vi hjälper även många företag med deras lokalvård som exempelvis kontorsstädning, trappstädning och byggstädning.

Kontakta oss så bokar vi ett kravlöst möte där vi i lugn och ro går igenom dina önskemål.

Välkommen,
Vardagshjälten AB
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Vardagshjälten Skåne AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556945-3995
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4
av 5

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation