IMF Måleri AB logo

IMF Måleri AB

Inspiration, Kvalité och Erfarenhet

Presentation

IMF Måleri AB är ett familjeföretag där inspiration, kvalité och erfarenhet utgör kärnan i vår verksamhet. I mer än 20 år har vi förvandlat väggar, tak och golv till trivsamma, moderna ytor som tillsammans skapar en helhet. Vi är ett pålitligt och välanlitat företag vars verksamhet är utspridd i både offentliga och privata miljöer.

Efter att ha arbetat inom måleri yrket i sexton år, bestämde sig Jari Ruonakangas för att driva måleri i egen regi. Bristen på utmaning och utveckling var två av de övervägande elementen till starten av det som än idag heter IMF Måleri, där IMF står för Inredning Med Färg.

Sedan starten 1999 har IMF haft en stark tillväxt med nöjda, återkommande kunder och arbeten utförda med högsta kvalité. IMF Måleri är ett företag med högsta kreditvärdighet enligt
UC.

IMF åtar sig både in- och utvändiga måleriuppdrag åt privatpersoner, företag och ett flertal fastighetsägare. IMF erbjuder också färgsättning och inredningshjälp.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt IMF Måleri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556920-8639
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen