Peo Karlsson Bygg AB logo

Peo Karlsson Bygg AB

åkersberga

Presentation

PK-Bygg AB är ett företag inom bygg och renoveringsbranschen som värdesätter kvalité och snabbhet vilket ger nöjda och återkommande kunder.

Vi jobbar mestadels med renovering av badrum, kök, bastu och utgår från Österåker men har hela Stor Stockholm som arbetsplats.

Följande tjänster utför vi åt både privatpersoner och företag. PK-Bygg AB innehar F-skattsedel. Vi är våtrumsbehöriga.

Renovering av Badrum, Kök, Våtrum, Uterum och Fasad

Nybyggnation av Bastu, Trädäck och Villor

Vill du komma i kontakt med oss når du Peo på 0708-35 92 14 eller maila peo@pk-bygg.se. Du kan även kontakta oss via kontaktformuläret.

PK-Bygg AB innehar F-skattesedel och är momsregistrerat. Självklart kan du nyttja ROT -avdrag hos oss.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Peo Karlsson Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556920-8217
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

3
av 2

omdömen

 • Är supernöjd med renoveringen av badrummet, så proffsigt gjort.
  Leila Matikka
 • Företaget drog över tiden drygt en månad mot lovat datum och fakturerade ca 300tkr!!! mer än det som stod i fastpris-avtalet vi skrev under trots att vi själva betalade allt material som inte ingick i det fasta priset. Avtalet var 278tkr för totalrenovering badrum golv, väggar, tak och el, minus förseningsvite om drygt 30tkr pga en månads försening. Det framgår tydligt i avtalet att för ändringar/tillägg ska de ge offert och bägge parter ska signera innan arbete påbörjas, men det har de inte gjort en enda gång och de fakturerar alltså totalt över en halv miljon kronor utan att ens ha avtalat om ändringar eller tillägg. Det enda tillägg jag beställde som tog mer än ett par timmar, var sänkning av tak med led-spottar och det tog bara ca 3 arbetsdagar extra inklusive elarbete eftersom de redan skulle göra det i badrummet så blev det inte så mycket extraarbete med inköp eller uppsättningen såg jag gick snabbt. Det finns ingen rimlig anledning att fakturera ca 500tkr för ett grundjobb på ca 240tkr efter vite, med tilläggsarbete på ca 5%. Jag upplever att företaget har mycket oärliga faktureringsmetoder, inte följt avtalet och lurat oss som kund först genom att fakturera löpande för högre belopp än det som ingick i det fasta priset, och därefter göra fantasifulla beräkningar på påstådda tillägg/ändringar som vi varken beställt eller godkännt som borde ingått i det fasta priset i totalentreprenaden.
  David
  Svar
  Tråkigt att det blev så, men hoppas att du är nöjd med resultatet på jobbet och ätajobben.

Tidigare jobb

Ett nytt kök ökar både trivseln samt värdet på huset

Renovera badrum?Vi hjälper dig med att renovera badrummet från början till slut.

Kanske behöver du hjälp med en ny bastu?