LECE AB i Älvsjö logo

LECE AB i Älvsjö

älvsjö

Presentation

Bolaget skapades av 2 vänner, båda med skilda kunskaper.

(LE) Lars som har erfarenhet från Televerket där han var arbetsledare, utbildare inom telekommunikationsanläggningar. Den största kunskapen var att lägga både telenät och datanät, på den tiden i kopparkabel. När televerkstiden var slut gick han som egen företagare och installerade telefon växlar och datanät. Idag ändras kopparkabeln med Fiber. Där Lars har medverkat att lägga Fiber i olika delar av Sverige. Nu vill han i första hand arbeta i sin närhet där han bor, Stockholmsområdet.

(CE) Claes som arbetar inom ekonomi och logistik, har lång erfarenhet med välrenommerade bolag. Han har arbetat med mångtal företag såsom, Mekonomen,  Bileko, Posten Expressfrakt, Skattemyndigheten, Regeringskanslierna, ICL Data, ASG, Esselte Svanströms, Karla Transport, Q8, Auriga, Bankgirot. IKEA

Tillsammans blir vi alla starka som det heter. Men det viktigaste är alltid kunden och tar man rätt hand om kunden får man alltid en trevlig resa tillsammans.

Vi kan bl a hjälpa till med:

Husdränering
Mark & Tomtarbeten
Ta bort buskar & träd
Göra parkeringsplats på din tomt
Ombyggnad/tillbyggnad
Reparationer/renoveringar
Altaner

Läs gärna mer om oss på vår hemsida, https://www.leceab.se/
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt LECE AB i Älvsjö. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556896-5999
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 22

omdömen

Kontakta

Kontaktinformation