LECE AB i Älvsjö

älvsjö

Om LECE AB i Älvsjö

Bolaget skapades av 2 vänner, båda med skilda kunskaper.

(LE) Lars som har erfarenhet från Televerket där han var arbetsledare, utbildare inom telekommunikationsanläggningar. Den största kunskapen var att lägga både telenät och datanät, på den tiden i kopparkabel. När televerkstiden var slut gick han som egen företagare och installerade telefon växlar och datanät. Idag ändras kopparkabeln med Fiber. Där Lars har medverkat att lägga Fiber i olika delar av Sverige. Nu vill han i första hand arbeta i sin närhet där han bor, Stockholmsområdet.

(CE) Claes som arbetar inom ekonomi och logistik, har lång erfarenhet med välrenommerade bolag. Han har arbetat med mångtal företag såsom, Mekonomen,  Bileko, Posten Expressfrakt, Skattemyndigheten, Regeringskanslierna, ICL Data, ASG, Esselte Svanströms, Karla Transport, Q8, Auriga, Bankgirot. IKEA

Tillsammans blir vi alla starka som det heter. Men det viktigaste är alltid kunden och tar man rätt hand om kunden får man alltid en trevlig resa tillsammans.

Vi kan bl a hjälpa till med:

Husdränering
Mark & Tomtarbeten
Ta bort buskar & träd
Göra parkeringsplats på din tomt
Ombyggnad/tillbyggnad
Reparationer/renoveringar
Altaner

Läs gärna mer om oss på vår hemsida, https://www.leceab.se/
39

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt LECE AB i Älvsjö. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
Kontakta oss

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556896-5999
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2012-06-21
Momsregistrerat
2012-08
Registrerat för F-skatt Nej
SNI
70220
Konsultverksamhet avseende företags organisation
42220
Anläggningsarbeten för el och telekommunikation
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall utföra byggnadsarbeten främst inom schaktarbeten för fiberdragning, arbeten inom kommunikationsteknologi, försäljning av material inom arbetet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster LECE AB i Älvsjö kan hjälpa dig med: