Flying Colours AB

Mölnlycke

Om Flying Colours AB

Företagets verksamhet består av måleritjänster samt konsulttjänster till flygskolor där jag då och då arbetar som flyginstruktör.

Jag som äger företaget heter Johannes Ludvigsson och är 36år. I grund och botten är jag pilot men har arbetat en hel del inom måleribranschen innan jag utbildade mig till pilot samt efter coronakrisen slog till. Vid sidan av jobben som kommer via Servicefinder så blir jag inhyrd av en annan erfaren målare då och då.
Ett av mina större arbeten var en helrenovering av en sekelskifteslägenhet, en lägenhet som sedan valdes ut att vara med i ett inredningsreportage i Göteborgs Posten. Referenser ges gärna vid förfrågan.

Ni som kunder får hög flexibilitet tillsammans med ett effektivt och mycket noggrant utfört arbete till ett förmånligt pris. Ni kan även förvänta er ett proffesionellt bemötande och en god kommunikation från början till slut. Jag garanterar att mitt arbete är färdigt först när ni är helt nöjda.
11

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flying Colours AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556803-9571
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2010-04-07
Momsregistrerat
2012-03
Registrerat för F-skatt
2012-03
SNI
43341
Måleriarbeten
69201
Redovisning och bokföring
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva måleriarbeten, golvläggning, konsult till flygskolor, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Flying Colours AB kan hjälpa dig med: