Bygglösningar Norden AB logo

Bygglösningar Norden AB

Vi leder själva alla våra projekt från början till slut - Total projektledning.

Presentation

Välkomna till Bygglösningar,

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.

Vi leder själva alla våra projekt från början till slut - Total projektledning.

Det gör vi för att vi vill erbjuda våra kunder tryggheten att inte behöva anlita flera leverantörer och motverka att ni
som kund stöter på problem under byggets gång.

Varför bygglosningar.se?
Bygglösningar ger alltid dig som kund en korrekt, tydligt specificerad offert med fast pris för din renovering.

1.
En trygg offert
Du får din offert genom vår egen tjänst TryggOffert. Du loggar bara in på TryggOffert med det privata lösenordet som du fått ifrån oss. Hur du loggar in och använder tjänsten är beskrivet i informations mejlet som du får när din offert är levererad. När offerten är färdig för granskning får du får även ett meddelande via sms. I TryggOffert godkänner du offerten elektroniskt när du vill anlita oss.

2.
Fast pris
Vi ger dig som kund alltid en korrekt, tydligt specificerad offert med ett fast pris för din renovering. Du kan känna dig trygg med att kostnaderna inte löper iväg. För att få en kostnadsfri offert ifrån oss så fyller du i vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig för att boka en tid för ett hembesök.

3.
Hembesök
Hembesöket är kostnadsfritt liksom offerten du får ifrån oss. Det är en förutsättning att vi får komma och se på ditt badrum för att ta mått och bilder och för att få ett tillfälle att gemensamt med er gå igenom era förväntningar och önskemål. Vill ni ha förslag och inspiration ifrån oss kring hur man skulle kunna renovera så finns möjligheter till detta.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygglösningar Norden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556795-1180
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4
av 7

omdömen

 • Antalet debiterade timmar drar ner mitt betyg, det blev väldigt många arbetade timmar som inte var ren hantverkstid. Men köket blev fint!
  Marie
 • Bygglösningar Norden AB renoverade tvättstuga, gästtoalett och kök i vårt radhus. Det var en ganska omfattande renovering där gästtoalett och tvättstuga slogs ihop, dusch installerades i det som nu blev ett rum på 5 kvm, ingång från tvättstuga till dörr sattes igen och köket totalrenoverades. Vi valde Bygglösningar Norden framför allt på grund av detaljerad offert och bra hjälp med att hitta lösningar på sådant som komplicerade renoveringen lite extra såsom hur vattnet var draget in i tvättstuga/gästtoa. Vi fick också bra hjälp från Kakelpalatzet i Mölndal med att rita upp olika varianter på hur det nya utrymmet skulle se ut och med materialval. Den dagliga kommunikationen med hantverkarna fungerade smidigt; de var lösningsfokuserade och skickliga. Slutresultatet blev mycket bra. Precis så som vi ville ha det! Arbetet drog över tiden några veckor. I efterhand har jag förstått att det fanns skäl till detta som var svåra att styra över. Mitt minus här blir kommunikationen kring detta; det hade underlättat om vi fått tydligare besked om fördröjningar och hur ny tidplan såg ut.
  Anna Eriksson
  Svar
  Hej Anna, Stort tack för ert fina omdöme. Uppskattas mycket. Hälsningar Anders
 • Vi är väldigt nöjda med Bygglösningar Norden AB. Tydlig projektledning Tydlig offert Badrummet färdigt på utlovad tid Bra kommunikation Proffsiga, noggranna, effektiva hantverkare. Välstädat efter varje dag. Avstämning under projektets gång.
  Tina Unenge
  Svar
  Stort tack för ert fina omdöme. Hälsningar Anders
 • Bygglösningar Norden AB fick i uppdrag att hjälpa oss med vårt projekt, att bygga ut en entré på vårt radhus samt att renovera vårt kök. Innan projektet drog igång hade vi två planeringsmöten med Anders, vilket gav oss svar på många frågor och trygghet inför byggstarten. Bygglösningar har ett fint system där vi samlar kommunikation, offert, bilder och överenskommelser, så missförstånd enkelt kan undvikas. Våra två projekt löpte på snabbt och effektivt, parallellt med varandra. Under bygget skedde även löpande kontroller av en byggingenjör, vilket känns tryggt för oss. Kommunikationen med hantverkarna var otroligt bra, hade vi frågor så togs det tid att besvara dessa. De var mycket lösningsorienterade och kom med ideér och förslag på förbättringar i både köksrenoveringen och konstruktionen på utbyggnaden. Innan vår sista slutbetalning så gjordes en slutbesiktning, för att säkerställa att allt var precis som vi har kommit överens om och att det gjorts korrekt enligt gällande byggnormer. Tiden för projektet drogs ut lite men kostnaden blev precis som avtalat. Skulle vi göra om detta projekt idag, så skulle vi absolut anlita Bygglösningar igen. Bra kommunikation och professionella hantverkare innebär trygghet för kunden, detta levererade Bygglösningar Norden AB! Tack för allt Anders och CO!
  Linda Modin
  Svar
  Hej Linda och Jonas, Stort tack för ert fina omdöme, är glada att vi fick renovera och bygga hemma hos er. Önskar er ett Gott nytt år Hälsningar Anders
 • Arbetet utfördes med stor noggrannhet
  Göran Jansson
  Svar
  Hej Göran, Jag är så tacksam för ditt fina omdöme. Uppskattas mycket. mvh Anders

Kontakta