Bygglösningar Norden AB

Vi leder själva alla våra projekt från början till slut - Total projektledning.

Om Bygglösningar Norden AB

Välkomna till Bygglösningar,

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.

Vi leder själva alla våra projekt från början till slut - Total projektledning.

Det gör vi för att vi vill erbjuda våra kunder tryggheten att inte behöva anlita flera leverantörer och motverka att ni
som kund stöter på problem under byggets gång.

Varför bygglosningar.se?
Bygglösningar ger alltid dig som kund en korrekt, tydligt specificerad offert med fast pris för din renovering.

1.
En trygg offert
Du får din offert genom vår egen tjänst TryggOffert. Du loggar bara in på TryggOffert med det privata lösenordet som du fått ifrån oss. Hur du loggar in och använder tjänsten är beskrivet i informations mejlet som du får när din offert är levererad. När offerten är färdig för granskning får du får även ett meddelande via sms. I TryggOffert godkänner du offerten elektroniskt när du vill anlita oss.

2.
Fast pris
Vi ger dig som kund alltid en korrekt, tydligt specificerad offert med ett fast pris för din renovering. Du kan känna dig trygg med att kostnaderna inte löper iväg. För att få en kostnadsfri offert ifrån oss så fyller du i vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig för att boka en tid för ett hembesök.

3.
Hembesök
Hembesöket är kostnadsfritt liksom offerten du får ifrån oss. Det är en förutsättning att vi får komma och se på ditt badrum för att ta mått och bilder och för att få ett tillfälle att gemensamt med er gå igenom era förväntningar och önskemål. Vill ni ha förslag och inspiration ifrån oss kring hur man skulle kunna renovera så finns möjligheter till detta.