Västsvenska Bygg & Måleri AB logo

Västsvenska Bygg & Måleri AB

- Vi gör det svåra enkelt, vi är med er hela byggprojektet!

Presentation

Ett byggprojekt – en offert

Västsvenska Bygg & Måleri AB har funnits sedan 2007. Sedan dess har vi utfört väl genomförda renoveringsprojekt där vi hjälpt företag med projektledning. Idag genomför vi alla steg i renoveringen själva. Här ser ni hur en kontakt skapas med oss och vägen fram till ett färdigt projekt

*

Kontakten inleds med ett kostnadsfritt hembesök. Er offert levereras via vår egen tjänst TRYGGOFFERT där ni även lätt kan kommunicera med oss via meddelandefunktionen. Det garanterar att projektet blir utfört enligt dina behov, förväntningar och önskemål. Självklart får du professionellt utförande med garanti ifrån oss.


HUR FUNGERAR DET?1. Du vill ha en offert2. Fördelarna med Trygg Offert3. Skapa din offert4. Skicka offerten5. Offerten justeras i Trygg Offert6. Offerten godkänns7. Dags att påbörja arbetet8. Slutet gott, allting gott"Vi gör det svåra enkelt, vi är med er hela byggprojektet."
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Västsvenska Bygg & Måleri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556730-5668
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Västsvenska Bygg & Måleri AB fick i uppdrag att hjälpa oss med vårt projekt, att bygga ut en entré på vårt radhus samt att renovera vårt kök. Våra två projekt löpte på snabbt och effektivt, parallellt med varandra. Under bygget skedde även löpande kontroller av en byggingenjör, vilket känns tryggt för oss. Kommunikationen med hantverkarna var otroligt bra, hade vi frågor så togs det tid att besvara dessa. De var mycket lösningsorienterade och kom med ideér och förslag på förbättringar i både köksrenoveringen och konstruktionen på utbyggnaden. Skulle vi göra om detta projekt idag, så skulle vi absolut anlita Västsvenska Bygg & Måleri AB igen!
    Linda Modin
    Svar
    Hej Linda och Jonas, Vi är alla glada över att det blev så bra hemma hos er och att ni är nöjda. Önskar er ett Gott nytt år Hälsningar Anders