VEO Tak & Fastighet AB logo

VEO Tak & Fastighet AB

Spånga

Presentation

Vill du att ditt tak ska bli omhändertaget av de bästa tänkbara hantverkarna med engagemang, entusiasm och kunskap? Då ska du kontakta oss!
Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 15 års garanti på både material samt arbete.

Vi på VEO Tak & Fastighet AB vill lämna en nöjd kund på varje jobb. De offerter vi levererar återspeglar alltid det vi har kommit överens om. Vi ser till att inga dolda kosnader dyker upp efter avslutat projekt. Detta gör vi genom att hålla våra kunder uppdaterade under hela arbetsprocessen.
På VEO Tak & Fastighet AB arbetar vi med löpande dokumenterad kvalitetskontroll för att kunna leverera god kvalité.

VEO Tak & Fastighet AB utför alla takomläggningar ( även branta tak ) samt även reparationer och plåtarbeten. Vi arbetar med fasta priser till våra kunder så dem vet vad kostnaden på fakturan blir. Vi erbjuder kostnadsfri offert.

Ansvarsförsäkring
Olycksfallsförsäkring
Certifikat Heta arbeten
Certifikat Höga höjder
Certifikat Skotta säkert
För beställning, prisförfrågan eller övriga frågor får ni gärna kontakta oss på 08- 410 79 550.

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt VEO Tak & Fastighet AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556642-9725
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 6

omdömen

  • Jag kunde inte ha valt en bättre leverantör för omläggningen av mitt tak! De var otroligt professionella, pålitliga, serviceminded och levererade ett mycket bättre jobb än jag hade förväntat mig. De höll både tidplan och budgetplan. Rakt igenom en fantastiskt hög kvalitet på jobbet de genomförde. Jag har anlitat många olika hantverkare geonom åren men inga som varit så bra som dessa. Mina allra bästa rekommendationer till Vassilis och hans arbetsteam!
    Susanna Stellnert

Tidigare jobb

Utförda Takomläggningar

Kontakta

Kontaktinformation