Veteranresurs i Gävleborg AB logo

Veteranresurs i Gävleborg AB

Vi gör allt möjligt.. Anlita våra erfarna veteraner till jobbet!

Presentation

Veteranresurs är ett tjänst och bemanningsföretag som vänder sig till företag och privatpersoner. Då vi enbart anställer de som är 55+ kan vi alltid garantera att den som kommer ut och hjälper dig har lång livs- och yrkeserfarenhet. Oavsett om det är inhyrd personal för att lösa din tillfälliga personalbrist eller nån som hjälper dig med att klippa ditt äppelträd så kan vi garantera en expertis som få andra företag kan. Naturligtvis jobbar vi med ROT- & RUT-avdrag.

Vi utför olika typer utav arbeten bland annat:
Hemstädning
Fönsterputs
Flyttstädning
Flytthjalp
Gräsklippning
Trädbeskärning
Trädgårdshjälp
Måleri
Snickeri
VVS
Murning

Vi har inga abonnemang, ingen bindningstid och inga dolda avgifter. Bara ett bekymmersfritt välstädat hem så länge du är nöjd. Det enda du behöver bekymra dig om är att se till att tacosmiddagen är framdukad innan Fångarna på fortet börjar…
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Veteranresurs i Gävleborg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556435-7191
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

3.2
av 20

omdömen

 • Mycket trevlig, kunnig, tillmötesgående.
  Daniel
 • Patrik Bohman
 • Prisvärt och bra utfört arbete. Trevlig personal.
  Marcus
 • Känner mig lurad. Vi är oense om priset,( materialåtgången och timantalet) . När man får ett kostnadsförslag ska den stämma någorlunda. Förstår att det kan skilja lite. Tänkte på 1000-1500kr men inte 6000 mer. Visserligen tillkom det en grej men en annan blev inte gjord som vi hade pratat om (målning av elementen). Och får ändå fixa några små fel själv. (de har erbjutit att fixa felen men jag har avböjt) Bättre kontakt emellan hantverkare, chefen och kunden är också önskvärt när det blir annat än det överenskomna. Valde efter priset men med facit i hand hade det blivit billigare med en annan firma. Det ska vara en räkning för hela arbetet. Har nu fått tre stycken. Hoppas att det är klart nu. Aldrig mer muntligt kostnadsförslag. Begär skriftligt. Hade behövt annat fixat också men nej tack.
  Leena Kouva
  Svar
  Hej Leena! Det är förvisso tråkigt att du känner så här. Men vår bild skiljer sig lite då priset gick upp pga att vi fick lov att utföra extraarbete i form av att spärrgrunda samtliga väggar i lägenheten. Vilket blir mer timmar och material. Detta var inget vi kunde förutse innan arbetets start. Vi kompensera detta så gott vi kunde med rabatter etc.

Tidigare jobb

Hemstädning för privatkunder-Glöm stressen, låt oss göra jobbet åt dig!

En regnig fredagseftermiddag på arbetsplatsen. Fredagsmyset, tv-soffan och en djup chipspåse hägrar framför dina ögon. Skulle det inte vara gudomligt om det dessutom var välstädat och dofta som en blomsteräng när du kom hem? Beställ veckostädning av en erfaren Veteran som kommer hem och städar ditt hem varje vecka eller så ofta du önskar!

Fönsterputs till privatkunder-Släpp in vårljuset, låt oss putsa dina fönster!

Hos Veteranresurs hittar du många veteraner som hjälper dig med fönsterputsning så att du enklare kan njuta av rena fönster. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt behov så löser vi det.

Flyttstädning till privatkunder

När du flyttat ut alla saker till ditt nya hem vill du kanske lägga energi på din nya bostad. Städningen i den gamla bostaden är nog inte så lockande! Det är därför flyttstädning finns till. Vi hjälper dig att städa från golv till tak, och alla skrymslen och vrår. Våra veteraner ser till att din flytt ska bli så smidig som möjlig. Veteranresurs städteam är alltid redo.

Snickeri till privatkunder-Anlita en erfaren snickare för bästa resultat!

Veteranresurs har många kompetenta snickare med många års erfarenhet. Sen vet vi också att den äldre skolans snickare fick lära sig något som i folkmun kallas för ”snickarglädje” vilket innebär att man fick lära sig utföra arbetet för att det skulle bli bra och inte för att det skulle gå på löpande band. Detta är något vi vet att du kommer märka i slutresultatet.

Fasadmålning, fönster och inomhusmålning

Veteranresurs erbjuder alla typer av måleritjänster. Allt från Fasadmålning, fönster, inomhusmålning, golv, etc

Kakel och klinker

Veteranresurs kan hjälpa er med reparationer och sättning av nytt kakel och klinker i kök och badrum.

Kontakta