Tak & Reparation logo

Tak & Reparation

Vi uppdaterar tak och fasad på er fastighet.

Presentation

Tak och Reparation har verkat i Sverige i över 12 år. Våra tekniska experter har cirka 20 års erfarenhet av takrekonditionering och takmålning. Vi har vår bas i Asarum, som ligger ett stenkast från Karlshamn i Blekinge och är verksamma i hela södra Sverige. Sedan starten har Tak och Reparationer gjort nära tusen takbehandlingar till privatpersoner, företag och kommuner.

Vi startade med behandlingar av eternittak och är idag ett av få företag i södra Sverige som har tillstånd att arbeta med Eternit.

Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet vilket vi säkerställer genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitet, effektivitet och miljö. Säkerheten är viktig för oss och vi jobbar utefter en nollvision för arbetsplatsolyckor.

Vi arbetar med väl beprövade rutiner för utbildning, besiktning och genomförande vilket säkerställer att vi som företag överträffar fastighetsägarens förväntningar. Företagets ambition är att växa och bli den självklara aktören i södra Sverige avseende takbehandlingar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri takbesiktning

Svante Martinsson (Marknadsansvarig)
Tel: 0454-32 94 94
Mobil: 0708-44 21 39
E-post: info@takochreparation.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tak & Reparation. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556130-6951
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

Kontakta