Tak & Reparation

Vi uppdaterar tak och fasad på er fastighet.

Om Tak & Reparation

Tak och Reparation har verkat i Sverige i över 12 år. Våra tekniska experter har cirka 20 års erfarenhet av takrekonditionering och takmålning. Vi har vår bas i Asarum, som ligger ett stenkast från Karlshamn i Blekinge och är verksamma i hela södra Sverige. Sedan starten har Tak och Reparationer gjort nära tusen takbehandlingar till privatpersoner, företag och kommuner.

Vi startade med behandlingar av eternittak och är idag ett av få företag i södra Sverige som har tillstånd att arbeta med Eternit.

Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet vilket vi säkerställer genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitet, effektivitet och miljö. Säkerheten är viktig för oss och vi jobbar utefter en nollvision för arbetsplatsolyckor.

Vi arbetar med väl beprövade rutiner för utbildning, besiktning och genomförande vilket säkerställer att vi som företag överträffar fastighetsägarens förväntningar. Företagets ambition är att växa och bli den självklara aktören i södra Sverige avseende takbehandlingar.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri takbesiktning

Svante Martinsson (Marknadsansvarig)
Tel: 0454-32 94 94
Mobil: 0708-44 21 39
E-post: info@takochreparation.se
3

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tak & Reparation. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556130-6951
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 1969-11-19
Momsregistrerat
1994-01
Registrerat för F-skatt
2014-08
SNI
49410
Vägtransport, godstrafik
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall driva transportrörelse samt handel- ävensom import och export - med lastpallar, containrar, datorer, kopiatorer, nya och begagnade kontorsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.Vi dare skall bolaget hantera och sälja sten och sten-produkter i och utanför Sverige.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Tak & Reparation kan hjälpa dig med: