YF städservice logo

YF städservice

Malmö

Presentation

Ibland kan det vara skönt att komma hem till ett välstädat hem och veta att du själv inte har behövt göra något. Vår städfirma i Malmö ser till att du får tid över till annat efter arbetet eller skolan. Vi sätter alltid dig och dina önskemål i fokus och strävar efter att lämna ett perfekt resultat. För oss är det viktigt med nära kundrelationer och kort sagt kan du känna dig trygg när du anlitar vår städfirma.
Vår mångåriga erfarenhet personal med omnejd, ger dig en trygghet när du väljer oss som städleverantör. Med Klappat Å Klart bakom ratten, har du en trygg städfirma i Malmö som alltid är lyhörd och har en tydlig miljöprofil. Vi är säkra på att vi kan leverera till dina förväntningar och därför lämnar vi alltid garanti på utfört arbete.
Vilka olika typer av städning gör vi?
YF Städservice hjälper dig med städning inom de allra flesta områden. Några av de vanligaste är:

Flyttstädning
Byggstädning
Storstädning
Fönsterputsning
Kontorsstädning
Dödsbostädning
Städning efter Fest
skolstädning
sjukhus städning

Utöver detta, så finns det självklart en hel del andra städuppdrag som vi gärna hjälper dig med. Kontakta oss och berätta vilken typ av städning som behövs, så ser vi hur vi kan hjälpa dig!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt YF städservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    031125-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.6
av 5

omdömen