Ljubic Städ logo

Ljubic Städ

Ljubic’s städ (Putsa tills det glänser)

Presentation

Hej! Kul att du behöver hjälp med städningen, vi på Ljubic’s städ har lång erfarenhet av allt inom städ och har självklart de certifikat och behörigheter som krävs för att utföra just ert uppdrag! 

Är du mer intresserad och behöver mer Info om oss kontakta oss gärna! 

Med vänliga hälsningar Ljubic’s städ
Telfon: 0766040611
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Ljubic Städ. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  030105-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

1.8
av 16

omdömen

 • Informerade, återkopplade och städade bra. Nya hyresgästen var nöjd.
  Helen Tholander
 • Avbokade kvällen innan första gången, bokade om, hörde av sig dagen innan för att ta uppgifter säger inget om att de behöver boka om, skickar ett sms 20 minuter innan städning ska påbörjas och säger att de ej kommer. Valde att byta leverantör!
  Malin
 • Vi kommer överens om 08:00 och jag tar ledigt från jobbet en timme för att kunna släppa in dom. Jag ringer henne 08:20 på städdagen och hon påstår då att dom är en timme bort. Ingen ursäkt för försening. Flyttstädningen undermålig på många ytor, såsom skåp, köksfläkt, dammsugning. Hittade papperstussar på 5 ställen. Golven kladdiga som att man har spillt läsk på dom. Vi kom överens om ett pris inkl. tvätt av glasen på balkongen. När dom väl är på plats vill hon ha 800:- extra för att tvätta balkongglasen, annars görs dem inte alls säger hon. Fick gå med på 300:- extra till slut. Fulspel. Jag klagar på städningen och hon säger att hon kommer och ska åtgärda nästa dag. Hon kom såklart inte och svarar inte på varken telefonsamtal eller SMS. Får nu städa golven själv för att rädda upp deras katastrof. Nästa hyresgäst flyttar in om mindre än 3 timmar... Hoppas nu bara inte att golven är förstörda. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade dom fått det. Ingen yrkesstolthet och definitivt inte kunniga.
  Leo
 • Stor varning!!! Företaget dök först inte upp den dag de skulle städa. De meddelade att de istället skulle komma dagen efter men skulle skicka mig en faktura i förskott. Jag bad om att i samband med det få se deras ansvarsförsäkring. Inget av det kom. Dagen efter när de skulle komma dök de återigen inte upp och när jag kontaktade dem sa de att de va en timme sena. Jag bad återigen om ansvarsförsäkringen. Efter en timme hade varken de eller ansvarsförsäkringen dykt upp. Jag kontaktade dem då igen och sa att jag inte kan låta dem påbörja städningen om jag inte fick se försäkringen. Då sa de upp uppdraget och meddelade att det va sånna som mig de skickade till kronofogden?! Efter det skickade de först en kopia på försäkringen. Mao jag kan verkligen inte rekommendera detta oseriösa företag som dels inte dyker upp som utlovat och som inte klarar av att visa korrekta dokument utan att bli förnärmade och iom det säga upp uppdraget och försätta en kund i en högts dum situation! Välj ett annat bolag är min rekommendation!
  Malou
 • Företaget har brutit mot samtliga överenskommelser vi gjort. Ändrade datum, kom för sent, ändrade pris, ändrade datum en andra gång. Påstod helt omotiverat att det krävdes sanering i köket. Har nu avbokat städningen.
  Varg
  Svar
  Hej jag ber om ursäkt kunde inte ringa dig jag har varit i sjukhuset hela natten vi har precis kommit ut det är inte något farligt men på tisdag 27 vi kommer 100% du behöver inte vara orolig.mvh Marina ljubic städ

Kontakta