Flyttstäd i Säffle

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Med Servicefinder får du enkelt kontakt med bra städfirmor nära dig. Jämför företagen och välj den bästa för jobbet.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Flera alternativ. Bra respons och uppföljning.

  , Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 336
  Pågående jobb
 • 18 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar flyttstäd i Säffle

 • Fönsterputs i Säffle

  RUT

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på Servicefinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Gardintvätt / Möbeltvätt i Säffle

  RUT

  Behöver du hjälp med gardin- och möbeltvätt? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella tvättfirmor i Säffle.

 • Golvvård i Säffle

  RUT

  Letar du företag i Säffle som arbetar med golvvård? Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella golvvårdare nära dig.

 • Hemstädning i Säffle

  RUT

  Behöver du hjälp med hemstädning i Säffle? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flyttstäd i Säffle

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra flyttstädare

Några av våra populära flyttstädare

Vanliga frågor och svar om flyttstädning

 • Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.
 • De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.
 • Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.
 • Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

 • Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om flyttstädning

Flyttstäd

Att flyttstäda är kanske det man ser fram emot minst när det är dags att byta boende. Att flyttstäda innebär en rejäl storstädning med inte bara sopa och skura golv, utan även allt ifrån grovrengöring av kraftigt nedsmutsade ytor i kök och badrum till finputs av skåp, lådor med mera. Mäklarsamfundet har en checklista som beskriver i stort vad som skall städas, skuras och putsas och många städfirmor har checklistor som du kan be att få om du behöver ta reda på hur omfattande en flyttstädning är.

Att anlita en extern städfirma för att hjälpa till med flyttstädningen är välinvesterade pengar och dessutom kostar det inte så mycket som man kan tro. Att flyttstäda är begränsat till en tom lägenhet eller tomt hus och därmed blir rengörningen lättare för städaren än om det rör sig om städning och rengöring i ett möblerat hus eller lägenhet.

Det kan vara skönt att slippa tänka på alla detaljer som man inte bryr sig om att städa till vardags men som måste tas med vid en flyttstädning, som ordentlig rengöring av element (bakom/mellan/under), dörrar och dörrfoder, luftventiler osv. Att skura golvbrunnar, insidan av ugnen, bakom spis och kylskåp osv är inte bara ansträngande vad gäller städningen, det inkluderar dessutom ofta tunga lyft och man behöver redskap som pallar/stegar eller olika verktyg. Öppen spis eller kamin är trevligt, men den måste också städas ur, väggar och tak ska torkas / skuras (beroende på ytskick), armaturer skall tas ner och diskas, förvaringsskåp skall rengöras oavsett om de är högt upp och svårtillgängliga.

Sammanfattningsvis - att städa vid flytt är ett ganska stort arbete och förutom att det är jobbigt så ska du lägga det till bördan av själva flytten. Anställ en professionell städfirma som har vana av flyttstädning och som dessutom har bra och effektiv städutrustning. Via oss på Servicefinder får du gratis kostnadsförslag på flyttstädning i Säffle och kan ägna dig åt flytten i stället för tänka på att städa. Kolla också om städfirman tar hand om fönsterputsningen, annars kan du lämna en till förfrågan om fönsterputsning när du är klar med den här. Alla offertförfrågningar är helt gratis för dig som privatperson!

Säffle