Flyttstäd i Nynäshamn

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar. Speciellt om det är en professionell städfirma som gör ett jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset. Lämna en förfrågan så sparar du både tid och pengar!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flyttstäd i Nynäshamn

Alla förfrågningar

Flyttstäd

Flyttstädningen är kanske det man ser fram emot minst när det är dags att byta boende. Att flyttstäda innebär en rejäl storstädning med inte bara sopa och skura golv, utan även allt ifrån grundlig rengöring av kraftigt nedsmutsade ytor i badrum, toalett, kök och grovkök till damtorkning och fläckborttagning i skåp, lådor och andra mer oåtkomliga ytor. Det finns en checklista på mäklarsamfundet som beskriver i stort vad som skall städas, skuras och putsas och många städfirmor har checklistor som du kan be att få om du behöver ta reda på hur omfattande en flyttstädning kan vara.

Det är sannolikt den bästa investeringen under hela flytten, att anlita en städfirma att fixa flyttstädningen och kanske är det dessutom billigare än du tror. Att flyttstäda innebär ju oftast att man städar en mer eller mindre tom lägenhet eller tomt hus/villa och då är det enklare för städaren att komma åt och städningen går lättare och snabbare än vid traditionell städning i ett möblerat hem.

Det är roligare att fokusera på att flytta saker än att tänka på alla småsaker som man inte tänker på att städa till vardags men som måste tas med när du flyttstädar, som grundlig rengöring av radiatorer, dörrar och dörrfoder, luftventiler osv. Att skura golvbrunnar, spis och ugn, bakom kyl/frys och spis osv är inte bara jobbigt städjobb, det inkluderar dessutom ofta tunga lyft och man behöver redskap som pallar/stegar eller olika verktyg. Öppen spis är härligt så länge man bor kvar, men den ska också städas ur, man måste skura tak och väggar, armaturer skall tas ner och skuras, förvaringsskåp måste rengöras även om de är högt upp och svårtillgängliga.

Kort sagt - att utföra en ordentlig flyttstädning är ett ganska stort jobb och förutom att det är jobbigt så ska du lägga det till bördan av själva flytten. Anlita en professionell städfirma som har vana av flyttstädning och som dessutom har erforderlig städutrustning. Genom ServiceFinder kan du få gratis kostnadsförslag på flyttstädning i Nynäshamn och du kan fokusera på flytten i stället för bekymra dig för att städa. Kolla också om städföretaget som utför flyttstädningen sköter fönsterputsen, annars går det bra att lämna en annan förfrågan om fönsterputsning när du ändå är här. Alla offertförfrågningar är helt gratis för dig som konsument!

Nynäshamn

Ungefär sex mil från Stockholms stad, finns Södermanlands tätort Nynäshamn. Nynäshamn förknippas allt som oftast med färjetrafiken till Visby. Det finns även färdmål till andra destinationer. I Nynäshamns kommun står idag ungefär forntida fynd såsom bronsåldersrösen med flera.

Från Nynäshamn mot Stockholm, bilar man cirka sex mil via Riksväg 73. Den nyss upprättade fyrfiliga vägavsnittet är en av 26 landskap som kommer att ses i "Manmade Environment", ett landskapsprojekt anordnat av Arkitekturmuseet i Stockholm.

Turism och färjetrafik är en av Nynäshamns viktigaste näringspunkter. Telekommunikationen var länge en betydelsefull industrigren i Nynäshamn. Dock övertogs verksamheten 1994 av Ericsson som bommade igen 2005. Nuförtiden bedriver Teligent telekom i Nynäshamn.