Flyttstäd i Nyköping

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar. Speciellt om det är en professionell städfirma som gör ett jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset. Lämna en förfrågan nedanför så sparar du både tid och pengar!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar flyttstäd i Nyköping

 • Byggstädning i Nyköping

  Söker du leverantörer som kan hjälpa dig med byggstädning i Nyköping? Lämna en förfrågan och få svar från upp till 5 duktiga företag.

 • Fönsterputs i Nyköping

  RUT Fönsterputs

  Fönsterputsare har rätt teknik och utrustning för att ge dig rena fönster. Lämna en förfrågan på ServiceFinder och få fem offerter gällande fönsterput

 • Hemstädning i Nyköping

  RUT Hemstädning

  Behöver du hjälp med hemstädning i Nyköping? Servicefinder hjälper dig jämföra offerter och omdömen och välja ett professionellt företag för jobbet.

 • Hemtjänst i Nyköping

  Letar du färdtjänst åt dig själv eller någon annan? Vi hjälper dig att få kontakt med erfarna företag som erbjuder färdtjänst i Nyköping.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flyttstäd i Nyköping

Alla förfrågningar

Flyttstäd

Att flyttstäda är kanske det man ser fram emot minst när man ska flytta. Att flyttstäda innebär en tung och tråkig storstädning som inkluderar inte bara sopa och skura golv, utan även allt ifrån ordentlig städning och rengöring av kraftigt nedsmutsade ytor i badrum, toalett, kök och grovkök till finputs av skåp, lådor med mera. Mäklarsamfundet har en checklista med vad som behöver åtgärdas och många städfirmor har checklistor som du kan titta på om du vill veta hur omfattande en flyttstädning är.

Det är sannolikt den bästa investeringen under hela flyttprocessen, att anlita ett städföretag att fixa flyttstädningen och kanske är det dessutom billigare än du tror. Att flyttstäda innebär ju oftast att man städar en mer eller mindre tom lägenhet eller urplockat hus/villa och därmed blir städningen lättare för städaren än om det rör sig om städning och rengöring i ett möblerat hus eller lägenhet.

Det kan vara skönt att slippa tänka på alla småsaker som man inte tänker på att städa till vardags men som måste tas med vid en flyttstädning, som rengöring av element, dörrar och dörrfoder, ventiler och luftkanaler osv. För att inte nämna nöjet att skura golvbrunnar, spishäll, bakom kyl/frys och spis osv är inte bara ansträngande vad gäller städningen, det innebär också tunga lyft och man behöver redskap som stegar eller olika verktyg. Öppen spis är mysigt, men den ska också rengöras, beroende på ytskick skall väggar och tak skuras, armaturer skall plockas ner och rengöras, förvaringsskåp måste dammtorkas och skuras fastän de kan vara svåra att nå.

Sammanfattningsvis - att städa vid flytt är ett ganska stort jobb och förutom att det är jobbigt så ska du lägga det till bördan av själva flytten. Plocka in en professionell städfirma som har vana av flyttstädning och som dessutom tar med sig erforderlig utrustning och skurmedel. Via oss på ServiceFinder kan du få utan kostnad kostnadsförslag på flyttstädning i Nyköping och du kan ägna dig åt att flytta ditt bohag i stället för tänka på att städa. Kolla också om städföretaget som utför flyttstädningen sköter fönsterputsen, annars kan du lämna en till förfrågan om fönsterputsning när du är klar med den här. Alla offertförfrågningar är gratis för dig som privatperson!

Nyköping

Nyköping har en population på 52000 och ligger i Södermanlands län. På någon timme bilar man lätt över E4an till Stockholm och till Norrköping tar det 30 minuter. Två kyrkor i stadens centrum, Alla Helgona kyrka och Sankt Nicolai kyrka, har stått i staden sedan 1200-talet. Vid den sörmländska kusten flödar Nyköpingsån ut mot Östersjön. En känd person med rötter i Nyköping är författaren Maria Gripe.

I Nyköping gagnar kommunen sportaktiviteter. Rosvalla Eventcenter är en multihall med många planer för fotboll, hockeyrinkar med mera. Dessutom finns Hälsans Stig sedan vintern 2010. På Hjortensbergsbadet kan man bada och träna på olika sätt. Det ligger två fritidsgårdar i Nyköping, Slakthuset och Auktionskammaren. Båda fritidsgårdarna arrangerar bland annat aktiviteter såsom biljard och dans.

För att få fram fler praktikplatser samt arbetsmöjligheter, samverkar kommunen med det lokala företagslivet. I samröre med bland andra Landstinget, Nyköpings vuxenutbildning och Försäkringskassan, arbetar kommunen med växlande projekt.