Flyttstäd i Lerum

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar. Speciellt om det är en professionell städfirma som gör ett jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset. Lämna en förfrågan så sparar du både tid och pengar!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flyttstäd i Lerum

Alla förfrågningar

Flyttstäd

Att flyttstäda är kanske det man ser fram emot minst när man ska flytta. Att flyttstäda innebär en rejäl storstädning som inkluderar allt ifrån grovrengöring av kraftigt nedsmutsade ytor i kök och badrum till finputs av skåp, lådor och andra mer oåtkomliga ytor. Det finns en checklista på mäklarsamfundet som beskriver i stort vad som behöver åtgärdas och många städfirmor har checklistor som du kan be att få om du vill veta hur omfattande en flyttstädning är.

Att anlita en extern städfirma för att hjälpa till med flyttstädningen är välinvesterade pengar och kanske är det inte heller så dyrt som du tror. Att flyttstäda innebär ju oftast att man städar en mer eller mindre tom lägenhet eller urplockat hus/villa och då är det lätt för städfirman att göra sitt jobb och städningen går lättare och fortare än vid traditionell städning i ett möblerat hem.

Det kan vara skönt att inte behöva tänka på alla detaljer som man inte bryr sig om att städa till vardags men som absolut behöver tas med vid en flyttstädning, som ordentlig rengöring av element (bakom/mellan/under), dörrar och dörrfoder, luftventiler osv. För att inte nämna nöjet att skura golvbrunnar, spishäll, bakom kyl/frys och spis osv är inte bara ansträngande vad gäller städningen, det innebär också tunga lyft och kräver redskap som pallar/stegar eller olika verktyg. Öppen spis är trevligt, men den måste också rengöras, beroende på ytskick skall väggar och tak skuras, lampor och armaturer måste tas ner och rengöras, förvaringsskåp måste rengöras oavsett om de är högt upp och svårtillgängliga.

Kort sagt - att städa vid flytt är ett ganska stort arbete och förutom att det är jobbigt så ska du lägga det till bördan av själva flytten. Plocka in en professionell städfirma som regelbundet utför flyttstädning och som dessutom har bra och effektiv utrustning och skurmedel. Via oss på ServiceFinder får du gratis kostnadsförslag på flyttstädning i Lerum och kan ägna dig åt flytten i stället för tänka på städningen. Kolla också om städföretaget som utför flyttstädningen sköter fönsterputsningen, annars går det bra att lämna en till förfrågan om fönsterputsning när du är klar med den här. Alla offertförfrågningar är helt gratis för dig som privatperson!

Lerum

I Västra Götalands län ligger den natursköna kommunen Lerum. Kommunen har ett befolkningsantal på 39000. Lerums kommungräns går vid Alingsås, Härrydas, Ale och Partilles kommun. För den som ska börja på gymnasiet finns Lerum gymnasium. Gymnasiet har utbildning inom segling. Föreningsliv är viktigt för Lerum. Nära 7000 ungdomar i åldrarna 7-17 år är verksamma i någon form av fritidssyssla. Bland de representerade aktiviteterna finns sport, hemslöjd, dans och bokbinderi. För de allra minsta kan man besöka Mulle Meck snickeriverkstad. Där kan alla mellan 4 och 10 år lära sig att snickra ihop en fågelholk, båtar och bilar. Familjer på besök i Lerum kan spendera några dagar på Mulle Meck Bed & Breakfast. Lerum kommun erbjuder flertalet sjöar och vackra strövområden. Sjön Aspen passar perfekt för fiske, du kan bland annat fiska gädda, abborre och andra vitfiskar.