Flyttstäd i Ängelholm

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar. Speciellt om det är en professionell städfirma som gör ett jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset. Lämna en förfrågan så sparar du både tid och pengar!

Skapa förfrågan

Förfrågningar som liknar flyttstäd i Ängelholm

Alla förfrågningar

Flyttstäd

Att flyttstäda är förmodligen inte det man ser fram emot mest när man ska flytta. Flyttstädningen är en rejäl storstädning med inte bara sopa och skura golv, utan även allt ifrån ordentlig städning och rengöring av kraftigt nedsmutsade ytor i badrum, toalett, kök och grovkök till finputs av skåp, lådor med mera. Mäklarsamfundet har en checklista med vad som behöver åtgärdas och många städfirmor har checklistor som du kan be att få om du vill veta hur omfattande en flyttstädning är.

Det är sannolikt den bästa investeringen under hela flyttprocessen, att anlita en städfirma att fixa flyttstädningen och dessutom är det inte så dyrt som man kan tro. Flyttstädningen är begränsat till en mer eller mindre tom lägenhet eller tomt hus och då är det lätt för städfirman att komma åt och städningen fortlöper snabbare än vid traditionell hemstädning i en möblerad lägenhet.

Det kan vara skönt att inte behöva tänka på alla småsaker som man inte tänker på att städa till vardags men som absolut behöver tas med när du flyttstädar, som rengöring av radiatorer, dörrar och dörrfoder, luftventiler osv. Att skura golvbrunnar, spishäll, bakom kyl/frys och spis osv är inte bara ansträngande vad gäller städningen, det kan också innebära tunga lyft och man behöver redskap som pallar/stegar eller verktyg. Öppen spis eller kamin är mysigt, men den måste också rengöras, beroende på ytskick skall väggar och tak skuras, lampor och armaturer måste plockas ner och diskas, förvaringsskåp måste rengöras oavsett om de är högt upp och svårtillgängliga.

Kort sagt - att utföra en ordentlig flyttstädning är ett synnerligen stort jobb och dessutom ett städarbete som skall läggas till bördan av själva flytten. Plocka in en professionell städfirma som har vana av flyttstädning och som dessutom har erforderlig utrustning och skurmedel. Genom ServiceFinder får du utan kostnad offertförslag på flyttstädning i Ängelholm och kan fokusera på att flytta ditt bohag i stället för tänka på städningen. Kolla också om städfirman tar hand om fönsterputsen, annars går det bra att lämna en separat offerförfrågan om fönsterputsning när du ändå är här. Alla offertförfrågningar är helt gratis för dig som privatperson!

Ängelholm

I Nordvästra Skåne ligger Ängelholm. Staden är känd för sin tillverkning av lergökar och kallas i folkmun för Lergökastan. Den väldiga tillgången på lera har även bidragit till den stora tegelbruks-verksamhet som Ängelholm också är berömt för. Här lever 39000 invånare och närmaste städerna är Höganäs, Landskrona och Bjuv. Staden etablerades av Christian II kungen av Danmark år 1516.

Staden har tillhört Sverige och Danmark och har en rik historia. Ängelholm har ett vackert landskap med blandad terräng och genom staden flyter Rönneån. Passa på och hyr en kanot för en dag och njut av en oförglömlig upplevelse längs åns vackra vyer. Den långa sandstranden i Ängelholm är välbesökt under sommarhalvåret, hit kommer många för att njuta av solen och värmen. Andra populära utflyktsmål är Ängelholms Djurpark och Ales stenar som är en skeppssättning belägen i den pittoreska byn Kåseberga.