Flytthjälp i Karlskrona

När är det dags att flytta finns det mycket att tänka på och då kan det var skönt att luta sig tillbaka och låta en flyttfirma göra jobbet. Börja med att skapa en förfrågan så matchar vi ihop dig med flyttfirmor nära dig. Jämför och välj den bästa för jobbet.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 921
  Pågående jobb
 • 17 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar flytthjälp i Karlskrona

 • Frakt i Karlskrona

  Behöver du snabb och säker transportering av dina varor? Lämna en förfrågan och få gratis offerter från företag som arbetar med frakt i Karlskrona.

 • Kranbil i Karlskrona

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Karlskrona ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Karlskrona

  RUT

  Behöver du förvara dina möbler? Servicefinder förmedlar kontakt med professionella företag i Karlskrona som hjälper dig med magasinering.

 • Transport - Inrikes i Karlskrona

  Bor du i Karlskrona och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Karlskrona

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra flyttfirmor

Några av våra populära flyttfirmor

JMT Flytt Transport
Bunkeflostrand

Qleano
Eskilstuna

Borås Hyr & Flytt
Viskafors

Vanliga frågor och svar om flytthjälp

 • För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

  • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
  • Du betalar tillräckligt med skatt.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

  Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.
 • Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.
 • Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om flytthjälp

Flytthjälp

Inför en flytt är det mycket som ska planeras, förberedas och genomföras. En flytt innebär många tunga lyft och risken för skador är stor. Därför ska du alltid anlita kompetent flytthjälp. Värdefull kunskap och rätt utrustning ger flyttfirman goda förutsättningar att snabbt och enkelt frakta dina möbler och ägodelar. I arbetet använder flytthjälpen sig av speciella flyttbilar som är utrustade för tung last. När du ska flytta väljer du mellan en fullständig flytt där allt ingår, eller en flytt som består av en enda körning. Det första alternativet innefattar bland annat nedpackning, lastning och förflyttning. Det sista alternativet hjälper dig med transportering och lastning, packningen står du för själv. Du kan vända dig till en flyttfirma vid privatflytt, företagsflytt och förvaring av möblemang. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt går det snabbt och enkelt och du sparar värdefull tid på att anlita flytthjälp.

Karlskrona

I Blekinge län finns Karlskrona som har en population på 64000. Efterfrågan för att kunna handla mat är god i Karlskrona med storjättar såsom Lidl och Coop Forum som några i spetsen. Den som vill shoppa kan bege sig till gallerior såsom bland andra Wachtmeister Galleria såväl som Kronan.

Folkkära tv-profiler med anknytning till Karlskrona är skådespelerskan Mi Ridell samt skådespelerskan Katarina Ewerlöf som äger ett sommarställe på Hasslö i kommunen.

Tidigare dominerande näring i Karlskrona var verkstadsindustrin, men sedan 1990-talet började IT och telekom att växa på marknaden. Idag tar idrott och h Karlskrona. Målet bakom sälsa sig allt mer in på marknaden. På gamla KA2:s regementsområde har kommunen byggt en idrottsanläggning som heter Telenor Arenaatsningen är att främja staden till att bli störst inom idrott och hälsa. I Karlskrona bor dessutom idrottarna Carolina och Patrik Klüft Förut var verkstadsindustrin den starkaste näringen i kommunen. Sedan 1990-talet har IT och telekom klättrat på marknaden. En ganska ny satsning i Karlskrona är områden som idrott och hälsa. Syftet är att göra Karlskrona ledande inom det befintliga. Därför har Karlskrona kommun upprättat en idrottsanläggning vid namn Telenor Arena Karlskrona. Två utlandskända hockeyspelare som minsann är födda i Karlskrona är Oliver Ekman Larsson och Jonathan Ericsson.