Flytthjälp i Fagersta

Om du ska flytta är det en bra idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt kompetens och erfarenhet för att se till att flytten går snabbt och säkert. Lämna en förfrågan idag så får du offerter från kvalitetssäkrade flyttfirmor - helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar flytthjälp i Fagersta

 • Frakt i Fagersta

  Behöver du snabb och säker transportering av dina varor? Lämna en förfrågan och få gratis offerter från företag som arbetar med frakt i Fagersta.

 • Kranbil i Fagersta

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Fagersta ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Pianotransport / Flygeltransport i Fagersta

  Anlita en kontrollerad flyttfirma när du ska frakta ett tungt piano. Servicefinder förmedlar kontakt med professionella i transportföretag i Fagersta.

 • Transport - Inrikes i Fagersta

  Bor du i Fagersta och behöver frakta något inom Sverige? Lämna en förfrågan och få kontakt med professionella företag som kan utföra transporten.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar flytthjälp i Fagersta

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra flyttfirmor

Några av våra populära flyttfirmor

Vanliga frågor och svar om flytthjälp

 • Vår ambition är att du ska hitta en proffsig flyttfirma och detta blir möjligt först när du känner dig trygg. Därför är det viktigt för oss att du kommer i kontakt med pålitliga flyttfirmor. Alla flyttfirmor som är anslutna till vår tjänst har genomgått en rad kontroller. Vi har kontrollerat att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har bra ekonomi. Dessutom kan du läsa omdömen från tidigare kunder. Lämnade omdömen hittar du i flyttfirmornas företagspresentation.

  För att hitta en bra flyttfirma via Servicefinder behöver du bara lämna en förfrågan där du beskriver vad du behöver hjälp med. Därefter får du kontakt med upp till 5 av våra anslutna flyttfirmor. Det som återstår är endast att välja den bäst lämpade flyttfirman av de företag som visat intresse för ditt uppdrag. Självklart kan du jämföra både offerter och omdömen innan du gör ditt val. En rekommendation från oss är att fråga samtliga flyttfirmor vad som ingår i deras försäkring – framför allt om du har dyrbara saker som ska transporteras!
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:
  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten. Rutavdraget innefattar även hyresrätter.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Från och med den 1 juli 2019 ökade rutavdraget från 25 000 kr till 50 000 kr för personer mellan 18-64 år. Har du fyllt 65 år så är maxavdraget 50 000 kronor per person.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden generös – du kan göra upp till 50 procents avdrag.

  Klicka här för att läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.
 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget! Vi rekommenderar alltid att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka

Blogginlägg om flytthjälp

Flytthjälp

Det är mycket arbete kring en flytt, oavsett om det gäller byte av bostad eller en företagsflytt. En flytt innebär många tunga lyft och risken för skador är stor. Därför är det en god idé att anlita professionell flytthjälp. De har rätt resurser för att enkelt och säkert frakta dina ägodelar. I arbetet använder flytthjälpen sig av särskilda flyttbilar som är utrustade för tung last. Om du anlitar flytthjälp kan du välja mellan att få en fullständig flytt där allt ingår, eller så väljer du endast en körning. Det första alternativet inkluderar alla delar som nedpackning, lastning och transport. Vid det sista alternativet står du själv för packningen, men får hjälp med transport och last. Du kan vända dig till en flyttfirma vid privatflytt, företagsflytt och förvaring av möblemang. Dina ägodelar hanteras varsamt, utan risk för att gå sönder. Framförallt går det snabbt och enkelt och du sparar värdefull tid på att anlita flytthjälp.

Fagersta

I Västmanland ligger huvudorten och kommunen Fagersta. Det bor 12000 människor i Fagersta kommun. Fagersta är en tätort som utvecklades förhållandevis långsamt. Det bodde inte ens 100 människor i Fagersta på 1700-talet. Fagersta bruk med dess järntillverkning, stod för all verksamhet och det var det som var utgångspunkten för samhällets utveckling. Bruket växte under slutet av 1800-talet och fick därmed ett internationellt inflytande. Branscher som idag finns representerade i staden är inom bergborrverktyg, träprodukter, betongelement och hårdmetall. Företagen består av många småföretag och globala verksamheter inom export.

Till Fagersta kommer du smidigt med bil, buss och tåg. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Med Go By Bus kan du dagligen åka mellan Fagersta och Stockholm. Om du föredrar att resa med tåg finns järnvägslinjerna Avesta/Krylbo–Örebro och Ludvika-Västerås.

Rockstaden Fagersta kan stoltsera med att vara hemvist för rockbandet The Hives, med frontfiguren och sångaren Howlin' Pelle Almqvist.